Søstersolidaritet, velmente råd og en rædselsfuld aften

VIND: Meyermetoden – den naturlige epidural

I onsdags var lille M og jeg til et helt særligt babyshower – nemlig for en bog. Heidi og Elise har sammen bedrevet en fantastisk, informativ, kærlig og brugbar fødselsforberedelses-bog. Den fik jeg lov at smuglæse lige før sommerferien (et par dage før jeg selv fødte) og nu er den ude i butikkerne. Jeg har fået lov at udlodde en bog til en af jer (eller en I kender, der kan bruge den), så læs med, hvis du er interesseret i at vinde et eksemplar af ‘Meyermetoden – den naturlige epidural’

TILLYKKE TIL SIGNE, SOM HAR VUNDET. JEG HÅBER, DU FÅR RIGTIG MEGEN GLÆDE AF BOGEN. TAK TIL ALLE JER DER DELTOG I KONKURRENCEN – OG TIL HEIDI OG ELISE FOR AT HAVE LAVET BOGEN. JEG KAN KUN ANBEFALE DEN TIL ALLE, DER ØNSKER EN MASSE GOD VIDEN OM FØDSEL OG KVINDEKROP – OG SOM ØNSKER SIG EN GOD OG EFFEKTIV OG ENKEL METODE TIL SMERTEHÅNDTERING.

Jeg skrev en længere anmeldelse af bogen HER og den skal du være mere end velkommen til at læse, men her er det simpelthen bare konkurrencen, der er i fokus.

Hvis du er gravid og er nysgerrig på hvordan kroppen fungerer og har lyst til at dykke ned i føde-nørderi, så er det her et rigtig godt sted at starte. Det er tilpas fagligt og dybdegående til at du lærer noget og tilpasset lægmænd så det ikke bliver for teknisk og tungt. Og så er der Meyermetoden, som forklares enkelt og effektivt og den er en rigtig skøn smertelindring og hjælp til at holde fokus på afspænding under fødslen. OG til at inddrage din fødselspartner og give ham/hende en aktiv part og mulighed for reelt at hjælpe dig undervejs.

Så. Skal du – eller en du kender – have fingrene i en af de fine bøger, så smid en kommentar her og/eller på Instagram (du kan deltage med to lodder) og husk at følge @meyermor på Instagram også. Jeg finder en vinder om en uge ❤

Del gerne med alle dem i dit netværk det er relevant for! Jeg er kæmpe fortaler for at alle kvinder får redskaber til at sikre sig de allerbedste fødsler og her er et rigtig godt og enkelt redskab.

22 kommentarer

 • Belinda

  Jeg har selv født to børn uden kunstig smertelindring men gjort brug af den type teknikker. Det sidste barn ved en vidunderlig hjemmesfødsel, jeg synes fødsel er fantastisk mekanisme og nu da min kære kusine skal føde til oktober ønsker jeg også en fantastisk oplevelse for hende. Denne bog vil helt sikkert kunne inspirere hende og hendes mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg er så meget fødselsnørd – jeg ville elske at vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mkb

  Ååh, den vil jeg gerne vinde! Jeg planlægger en hjemmefødsel til vinter, så det vil være helt perfekt læsning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder rigtig spændende, den vil jeg meget gerne vinde. 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har termin i december som førstegangsfødende og vil så gerne bruge efteråret på at læse op og sætte mig ind i, hvad der skal ske! (Eller hvad der kan komme til at ske i hvert fald). Så alle fingre (også babys fingre) er krydset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den vil jeg gerne vinde – er gravid igen med nr. 2 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  🤞🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil gerne vinde til min søn og svigerdatter der venter barn til januar <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Jeg er gravid med mit første barn og det kunne være fedt at læse denne bog som forberedelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg vil gerne vinde den. Selvom jeg slet ikke ved om jeg skal have flere børn 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Selvom jeg er 3. gangsfødende, så er jeg sikker på, at jeg vil få meget ud af bogen. Ville elske at vinde den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janne

  Jeg vil vknse den til min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ja tak, så kan jeg liiige nå at læse den inden lillesøster kommer til verden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den kunne jeg da skidegodt tænke mig at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den kunne jeg da skidegodt tænke mig at læse. – hov, første kommentar blev lidt kort😄 Vil helt sikkert nørde fødsel endnu mere næste gang, det bliver aktuelt. Første gang brugte jeg smertefrifødsels-teknikker, hvilket var super, og næste gang vil jeg gerne dykke endnu dybere ned i fødselsuniverset – gerne med meyerbogen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Hansen

  Den vil jeg gerne vinde… har termin med mit andet barn til februar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg venter tvillinger til december og håber på en naturlig fødsel. Bogen lyder til at være en helt perfekt del af forberedelserne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Bogen kommer liiige sent nok til mig, da min yngste er en uges tid yngre end jeres lille M. Men jeg ville nok alligevel selv lige se bogen igennem inden jeg gav den videre til min veninde, der skal føde i december – jeg synes nemlig også det er super spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den ville være SÅ dejlig at vinde med termin til november 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Huong

  Det vil forberede os enormt meget til vores kommede og første barn til november 😍.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækker konkurrence, den vil jeg gerne vinde 😊 jeg venter tvillinger til december, og håber på en veloplyst naturlig fødsel. Tænker bogen vil være en oplagt del af forberedelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstersolidaritet, velmente råd og en rædselsfuld aften