Den dag, Lillesøster glemte at blive ammet

KONKURRENCE: Vind Lacto Clear – probiotisk hudpleje til problemhud

[KONKURRENCE – sponsoreret af LactoClear. Indhold er mit eget]

Jeg er rigtig glad for mine plejeprodukter fra LactoClear. Efterhånden har jeg arbejdet mig igennem den første portion og bruger nu runde to. Jeg har ikke perfekt hud, og det får jeg (desværre) næppe nogensinde, men der er en markant forskel fra før jeg begyndte og til nu. Jeg tænker, det bliver endnu bedre, når min hud bliver mindre stresset af kronisk søvnmangel og den slags børnerelaterede ubehageligheder. Til gengæld er jeg ret heldig med mit stofskifte og virkeligt heldig med graviditeter og fødsler, og jeg tænker ikke, man kan vinde i alle aspekter.

Det er særligt cremen, jeg er fan af. Det er også den, der er den (mest) aktive af de tre produkter. I det hele taget er jeg rigtig glad for, at LactoClears probiotiske hudpleje målrettet går efter acne-bakterierne uden at ødelægge eller forstyrre resten af hudens balance. Så undgår jeg nemlig rødme, svien og tør hud.

Jeg er fan, og jeg har anbefalet serien før og skrevet meget mere om, hvad den gør og kan og hvorfor den virker (HER) For en god ordens skyld skal det siges, at jeg har modtaget produkterne i gave, men jeg håber, I ved, at jeg aldrig skriver om noget eller anbefaler noget, jeg ikke selv står inde for? Anbefalingen var i øvrigt hverken betalt eller aftalt med LactoClear. Det er konkurrencen derimod.

Denne konkurrence er måske ikke relevant for jer alle – men mon ikke de fleste kender nogen, der døjer med en eller anden form for hudproblemer? I al fald er jeg rigtig glad for at have fået muligheden for at udlodde 2 sæt LactoClear til en værdi på 750 DKK/stk. Sættet indeholder en Face Wash, en Exfoliating Cleanser og så naturligvis min favorit Active Cream.

dsc_0012KONKURRENCEN

For at deltage i konkurrencen skal du:

1 – skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller mig hvem – hvis ikke dig selv – der skal have LactoClear-sættet. Eller bare sender en hilsen. Det er nemlig rigtig hyggeligt for mig at læse.

2- svare på, hvad der er for nogle smarte, små bakterier, LactoClear og Cell Biotec er eksperter i. (Hint: du kan finde svaret her, hvis du klikker på ‘Innovation’)

Du er mere end velkommen til at dele konkurrencen på Facebook, tagge din veninde, datter, bonusdatter, søster, bror eller hvem der kunne have interesse i at vinde. Du er også ALTID velkommen til at følge mig på Facebook (HER) og Instagram (HER), men det er ikke et krav for at deltage.

Jeg finder 2 heldige vindere på tirsdag d. 23.5. (som – apropos ingenting – er Jonas’ fødselsdag)

dsc_0016

Og så lige et par pro-tip til de travle (mødre):

Tag din Face Wash med i morgenbadet. Så er den del af plejerutinen overstået med det samme.

LactoClear Active Cream skal masseres godt ind i huden og have et øjeblik til at blive helt absorberet, så smør den på, tag tøj på og læg derefter makeup.

Hvis du også har problemhud og savner et forum at dele erfaringer og trælsheder med, så kan du overveje at melde dig ind i LactoClears lukkede Facebook-gruppe, Uren hud – viden og erfaringer. Det handler naturligvis om LactoClear, men der er frit flet til at dele erfaringer om alle mulige produkter, makeup, gode råd og at finde nogen i samme båd som dig selv. Og gruppen er lukket, så dit udvidede Facebook-netværk kan ikke kigge dig over skulderen her.

36 kommentarer

 • Linnea

  Det er naturligvis mælkesyrebakterier 🙂

  Jeg vil virkelig gerne vinde produkterne til mig selv. Jeg har endnu ikke, trods at jeg har prøvet virkelig meget forskelligt, fundet en hudplejeserie, der fungerer til min hud. Måske LactoClear kunne være det rigtige. Jeg er i hvert fald fan af idéen om probiotika i hudpleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende! Dem kunne jeg godt tænke mig at prøve 😀 Efter to graviditeter, alt for lidt søvn og alt for mange bekymringer (og chokolade), ligner min hud noget, en teenagedreng ville være mere end bare ked af. Måske det her kunne hjælpe mig 🙂
  Og svaret på spørgsmålet må være probiotiske bakterier/ mælkesyrebakterier 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ej en dejlig præmie, forstår godt du selv er glad for dem idet jeg har hørt meget positivt om disse effektive produkter.
  De benytter sig af probiotiske bakterie for at afhjælpe hudproblemer.
  Et smukt forår til dig og tillykke med Jonas på tirsdag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Probiotiske bakterier og mælkesyre bakterier vil være dejligt at undersøge om det kunne rette op på ubalancen i huden😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Den kunne jeg godt tænke mig at forære min teenage datter. Det er mælkesyrebakterier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tænk da jeg læste din anbefaling af LactoClear tænkte jeg “Iih nu har min hud bare være super god i lang tid (endelig) men jeg må da huske det til hvis jeg en dag får problemer igen”, og guess effing what … Kæmpe udbrud i denne uge, både i panden, på hagen og ned gennem kavalergangen… Jeg troede ellers jeg var ved at være færdig med det fis.. Det må være et eller andet med hybris og nemesis altså.. Svaret på spørgsmålet er i øvrigt mælkesyrebakterier, og jeg er lidt nysgerrig for det har jeg godt nok aldrig hørt om skulle hjælpe på akne, men altså whatever works

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ville være så fedt at prøve! Jeg har og døjer til dels stadig med problemhud, som ikke har godt af skrappe produkter, og som bliver rød og irriteret til følge. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve disse.
  Det må være mækesyrebakterier/probiotiske bakterier. XXXX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  De gør brug af probiotiske bakterier.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde produkterne til mig selv. Jeg afleverer mit speciale om to uger og kunne i den grad godt trænge til noget selvforkælelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  De smarte, små bakterier er mælkesyrebakterier 🙂 Jeg vil forære de lækre sager til min søde svigerdatter Sif, – der døjer med uren hud. Så tror de vil gøre stor lykke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg ville elske at få lov at prøve disse produkter! Det er probiotiske bakterier, altså mælkesyrebakterier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Mælkesyrebakterier er de gode mod 🙂 jeg ville selv beholde dem – døjer med ægte teenage hud for tiden (som 29 årig) og gider ikke som sidst jeg havde det, at teste mig igennem 15 forskellige produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg døjer også med uren hud, samtidig er den tør og sart, hvilket er en rigtig træls kombi. Det er blevet værre efter hver af mine graviditeter, som dog ligesom dine har været fuldkommen uproblematiske og smukke (fødslerne ligeså), det er faktisk også noget, jeg tit siger til mig selv (: Svaret må være mælkesyrebakterier, og det lyder spændende, kunne rigtig godt tænke mig at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Svaret er : mælkesyrebakterier .

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg forære min datter nr 2 produkterne. Hun har som den eneste af mine piger , problemhud og hende ville jeg sørme gerne glæde med sådan en lækker serie. Så jeg krydser fingre( og tæer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Dem gad jeg godt vinde til mig selv. Oven på 13 måneders barsel, seriøs søvnmangel og en datter, der stort set stadig fuldammes, kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse. Og måske lige netop mælkesyrebakterier og provisoriske bakterier er det, der skal til for at beholde den pæne hud jeg har haft siden graviditeten, men som nok forsvinder igen det øjeblik min cyklus vender tilbage:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjøt

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde den lækre præmie, ville jeg give den til min søn på 10 år. Som ung døjede jeg rigtig meget med uren hud, alt blev prøvet, men intet hjalp rigtig. Min søn har gennem det sidste års tid fået tiltagende uren hud, og da jeg læste din anbefaling af LactoClear for noget tid siden tænkte jeg, at det måtte vi prøve. Ikke mindst fordi jeg selv er mikrobiolog og arbejder med probiotika til hverdag – dog ikke til mennesker men til dyr 😉 Produktet indeholder mælkesyrebakterier, som er virksomme mod Propionibacterium acnes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg bøvler desværre også med dårlig hud. Det går op og ned, og det er som om jeg kan stresse min hud til at blive endnu mere umulig. Når den er træls bliver jeg faktisk rigtig ked af det og skrubber, peeler og piller i den, så jeg sikkert gør ondt værre. Jeg har tømt alle hylder og tænkte at gøre det samme da jeg læste dit tidligere indlæg. Et eller andet må jo for pokker virke! Jeg er 32 men ligner i perioder en rynket og træt 16-årig. Hvis jeg skulle være heldig vil jeg glæde mig til at prøve produkterne af og føle jeg havde ‘en plan’. Hvis ikke, må jeg jo bare selv ned og rydde hylderne endnu engang 😉
  Svar: Mælkesyrebakterier
  Tak for din blog! Vh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Den skal være til mig selv 🙂
  Produktet indeholder mælkesyrebakterier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Som 26-årig plaget af teenagehud kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde de lækre produkter. Dette semesters specialeskrivning og især de sidste par uger, hvor der har været fuld fart på, har heller ikke ligefrem hjulpet på min hud. Jeg krydser fingre for, at det bliver en smule bedre nu, hvor det er overstået, og jeg ikke stresser over det mere. Men lidt førstehjælp i form af gode produkter kunne helt sikkert hjælpe godt på vej.
  Og svaret på det andet spørgsmål må være, at de er eksperter i mælkesyrebakterier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Selvom jeg har rundet de 30 år så døjer jeg også stadig med problemhud og jeg vil meget gerne teste om mælkesyrebakterier er løsningen for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Børnenes far – og min mand – har så frygteligt mange problemer med sin hud og går til kontrol med medicinering til følge på Bispebjerg og afveksler så af og til med nogle forskellige cremer, som vi finder på apoteket. Det er bare at prøve noget forskelligt og se, hvad der virker, siger de. Men vi har ikke fundet det endnu. Men vi har så heller ikke prøvet disse, måske de kunne være gode for ham? Min hud, derimod, er der ingen problemer med, så jeg bruger faktisk ikke rigtigt noget. Foruden solcreme og håmdcreme, sidstnævnte jo nødvendigt efter alle de bleskift! Og de små, smarte bakterier er jo mælkesyrebakterier …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  3 børn, tæt på de 35 og stadig uren hud – jeg ville virkelig gerne afprøve disse lækre produkter og se om mælkesyrebakterierne kunne gøre underværker for mig 😉👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Svar: mælkesyrebakterier. Jeg kunne godt trænge til at prøve produkterne. Har pt så mange urenheder i panden, at min 2,5årige spurgte om jeg skulle have plaster på😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er helt klart min egen hud, som skal ‘bades i’ mælkesyrebakterierne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har altid, altid ALTID haft problemhud. Den er yderst sensitiv, uren men også tør visse steder. Jeg har gennem årene, på trods af at jeg er studerende, brugt tusindvis af kroner på hudpleje eller make-up i jagten på noget der bare kunne gøre det lidt bedre. Resultatet er altid det samme: efter få dages behandling af ny hudplejerutine slår min hud ud og bliver postkasse-rød og gør det umuligt at bruge noget make-up ovenpå. Det er desværre kun blevet værre efter at jeg er blevet mor og det er så drøn frustrerende og kilde til dårlig selvtillid. Oveni alt det andet (dårlig nattesøvn, ikke så meget overskud ect) er det ikke fedt at jeg tilsyneladende er ældet 10 år efter jeg er blevet mor fordi min hud bare er gået amok.. Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at give det her sæt en chance, det lyder i hvert fald godt med probiotiske-/mælkesyrebakterier (som også er mit svar på konkurrencespørgsmålet) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg døjer selv i en alder af 40 med problemhud, har endnu ikke fundet vidundermidlet,så håber at det er det her 🙂
  De indeholder mælkesyrebakterier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det kunne min hud virkelig godt bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hansen

  Det her fantastiske produkt ville jeg forkæle mig selv med, da jeg har døjet lidt med uren hud og har prøvet med alt muligt, som ikke har fungeret OG endelig. har jeg fundet det her produkt og det fungere bare og giver mig det optimale resultat, så jeg ville blive så glad hvis jeg vandt denne give Away

  Produktet indeholder mælkesyrer Bakterier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Svar: mælkesyrebakterier

  Jeg bliver snart 31 og min hud er simpelthen så stort et problem for mig. Jeg er så flov og aner ikke hvad jeg skal gøre. Samtidig ammer jeg, så vil ikke bruge/prøve hvad som helst. Kunne virkelig godt tænke mig at teste disse produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg vil gerne vinde til mig selv:-) og det er mælkesyrebakterier:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er ved at have tømt første omgang af LactoClears produkter, så det er til mig selv, hvis jeg er den heldige vinder 🍀 Det er mælkesyrebakterier 🐄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Svaret er Mælkesyrebaktier 🙂 jeg vil forkæle min datter med sættet, da hendes hud desværre har langt mere brug for det end hud 🙂

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke79

  Mælkesyrebakterier:-)
  Det ville jeg gerne vinde, har prøvet så mange forskellige som enten virker men udtørrer, eller bare ikke virker 🙂
  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  De smarte små bakterier er probiotiske bakterier/mælkesyrebakterier. Min søn er lige kommet i puberteten. Tror lige det er nogle produkter for ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det er selvfølgelig Probiotika (også kaldet mælkesyrebakterier) og sættet skulle være til mig selv – der trods at jeg lige er fyldt 43, stadig kan døje med uren hud….og graviditeter har specielt heller ikke hjulpet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m n

  Jeg ville elske at prøve og se, om denne serie med mælkesyrebakterier kan hjælpe på min ikke-samarbejdsvillige hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg takker atter engang for at have vundet et lækkert rensende og plejende sæt:-)
  Jeg vil jo dele det med min unge datter, så vi kan blive smukke.
  Rigtig dejlig søndag til du og familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag, Lillesøster glemte at blive ammet