Havregrød deluxe, 4 ud af 5 og en vild nat

VIND: Hjælp til tandbørstningen

[ANNONCE – KONKURRENCE]

Tandbørstning og god tandsundhed er så vigtigt. Jeg er virkelig stolt af, at jeg altid har kunnet svare ‘nul huller’, når samtalen faldt på tandlægebesøg – og de gode tandbørstevaner er naturligvis nogle, jeg har fået med hjemmefra.

Det er rigtig vigtigt for mig at give de gode vaner videre og at sikre at både Bean og Lillesøster (når hun engang får tænder) har god tandsundhed i hele deres barndom – og helst hele livet også. Heldigvis (7-9-13) har tandbørstning aldrig været det store problem med Bean. Hun finder sig tålmodigt i at vi renser bisserne og plejer altid enten at starte eller slutte med at børste selv.

De fleste af os ved, at man skal børste morgen og aften, men mon vi allesammen husker at børste 2 minutter hver gang? Jeg gør i al fald ikke. Heller ikke på Bean, og ærligt talt, så er der nogle morgener og aftener, hvor det er vigtigere at børste 10 sekunder og være gode venner end at skulle slås om tænderne. Så længe man børster grundigt i øvrigt.

Vi fik for nylig en pakke fra Jordan med tandbørster til det næste lange stykke tid (de skal skiftes ca. hver 3. måned) og en Pixibog om en løve, der simpelthen ikke kan få børstet tænder selv, fordi den har så lange kløer. Udover bogen har Jordan også lavet en børnesang om tandbørstning, der meget praktisk varer 2 minutter. Bean elsker både sang og video og med den er det faktisk slet ikke svært at få børstet længe nok. Sangen er frygteligt catchy, så se videon herunder på eget ansvar!

En af jer kan vinde samme pakke – se under billederne hvordan.

 photo DSC_0001_zpsdndx4lp3.jpg

Du kan vinde:

·      Blød og sød Jellycat Løve-bamse, som kan være med, når I øver jer

·      PIXI-bogen Løven får børstet bisser

·      8 Jordan børnetandbørster (OBS: vælg selv pakke til 0-2 årige, 3-5 årige eller 6-9 årige) så I kan skifte børste hver 3. måned, som det anbefales

·      4 Jordan tandbørster til de voksne

·      1 pk. Easy Reach tandstikker til de voksne

Smid en kommentar her og del gerne med en, du synes skal være med i konkurrencen. Jeg trækker en vinder mandag d. 30.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

61 kommentarer

 • Nina

  Vi kunne nok godt bruge lidt hjælp til at gøre tandbørstningen mere gnidningsfri så jeg smider straks et lod i bøtten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Åhh ville være skønt med lidt hjælp til tandbørstning, da det foregår med skrig og skrål hver gang min dreng på 19 mdr skal have børstet tænder.. Og vil nødigt at han skal arve mine dårlige tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Det ville sikkert vække lykke hjemme hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gad jeg godt vinde – min søn på 16 mdr er ikke så vild med at få børstet tænder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise KG

  Åh det ville jeg elske at vinde til min søn. Så ville tandbørstningen måske blive et hyggeligt aftenresultat i stedet for en pine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Øj, sikken en fin konkurrence. min datter på 5 måneder er faktisk allerede med i tandbørstningen hjemme ved os, selvom hun ingen tænder har. Hun stornyder at sidde og gumle på sin egen tandbørste, imens min mand og jeg børster tænder. Jeg håber på, at tidlig inddragelse giver pote, når tandbørstning faktisk bliver nødvendig for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel A

  Min datter på 2 år elsker at få nye tandbørster. Her hjemme skiftes vi til at børste tænder, så både barn og voksen har en tandbørste i hånden. Det betyder at vi altid har gang i to tandbørster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den ville falde i god jord herhjemme hos mor og Emily på 3,5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uha, kender kun alt for godt de dage, hvor det bliver en hurtig (og positiv) tandbørstning, fremfor konflikt med min pige på 3 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Åh, hvor fint. Det ville bestemt gøre stor lykke herhjemme ved storesøster på 3,5 og lillebror på 9 måneder, der ikke altid er helt enig i, at det er nødvendigt at børste alle de otte små bisser. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Den sang har reddet tandbørstningerne hos os, da den 2,5 årige bestemt ikke synes det er en fest med tandbørstningen. Det er dog blevet bedre efter vi fandt sangen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Hej ostfronten!
  Dette vil jeg virkelig gerne vinde.

  Har en dreng på 3,5 år som gader tandbørstningen, til trods for at vi har gjort det i 3 år!
  Men hørte om sangen i radioen, i sidste uge, og siden har det været en leg at børste tænder. Min søn beder selv om at få børstet tænder nu, da han ved at vi så sætter sangen på. Det er genialt påfund.

  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Ja tak vil gerne deltage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dén sang bruger vi allerede herhjemme til vores lille dreng på 7 måneder, når vi børster hans to små tænder i undermunden. Den er nemlig frygteligt catchy:-) Vi ville meget gerne vinde det fine sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Lige noget for min dejlige datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jordans børster er de bedste. Dem vil vi gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det ville jeg gerne vinde til min yngste (og resten af familien) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Dupont

  Enhver hjælp til at gøre tandbørstningen til en god oplevelse vil være kærkommen hjemme hos os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W.

  Det vil jeg gerne opleve. Tandbørstning er desværre noget af en kamp med min etårige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joyce

  Den pakke kan vi godt tåle at blive ejere af. Her bliver det nemlig lidt for tit til ’10 sekunder for at forblive venner’-versionen, og så duer det jo ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Skøn bamse, sjovt alternativ til Karius og Baktus, som jeg hørte som barn : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteVA

  Med to krudtugler der skal have børstet tænder,kræver det nogle gange sin voksen at få det gjort på en hyggelig måde. Så vi kunne godt bruge pakken til 3-5 årige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvor er den sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Hvis det ville hjælpe- det ville være dejligt!! Str 3-5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Det lyder som noget til mine børnebørn. 3-5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 0-2 årige, hvis jeg er heldig da jeg venter på et barnebarn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Herhjemme har vi diskussioner om det hver morgen og aften… Al hjælp modtages 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina Pettersson

  Lige noget for mine børnebørn (3-5 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Det er et helvede med tandbørstningen hver dag, så lidt hjælp ville vække lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske Olsen

  Det ville være dejligt med lidt ekstra hjælp! Håber jeg kan beholde alle tænder for evigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Min datter har 5 tænder – håber ikke jeg skal bruge to min – for det gør jeg ikke 😉 men hun ville elske løven og nye tandbørster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Deltager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus BR

  deltager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Christensen

  Åhh! Det ville virkelig være fedt at vinde til min datter på 2.5. Vi kender allerede “tandbørstesangen ” som bliver sunget om aftenen under tandbørstningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Uh det kunne være skønt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Det kunne vi helt sikkert godt bruge hjemme hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Min kone har lige “delt” med mig at jeg skal deltage. 3-5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Dyrhav

  Dét er lige noget for os! Vi har en pige på halvandet som endnu ikke er blevet så vild med det tandbørstning der. Det er ofte kun far der får lov og alligevel er resultatet bare ikke helt tilfredsstillende hver gang. Så jeg synes at det kunne være lidt sejt, at bidrage til deres (kamp) tandbørstning med dette kit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N L

  Uh det ville være skønt at vinde. Min datter er ikke fan af tandbørstning, så lidt hjælp vil bestemt være godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har en på tre og en på to. Den store er god til at få børstet. Den lille er et sandt mareridt. Han skriger og vrider sig. Jeg kan ærligt ikke altid vurdere om tvang er bedre end huller. Han gider godt åbne gabet når man leger farlig løve. Så det ville være en perfekt gave!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Det vil jeg gerne vinde til min søn på 4, som ikke altid er lige begejstret for tandbørstningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine jensen

  Vi vil så gerne hjælpe vores pige på snart 2 år, til at tandbørstningen bliver en bedre oplevelse, hun hader det og kampen hver morgen og aften er et mareridt for alle. Vi er løbet tør for positive tandbørstnings strategier, og håber løvebassen måske kan hjælpe os på vej, hvis vi er så heldige at vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Mine unger ville klart blive ellevilde ved synet af de mange tandbørster – på én gang! Jeg har lige lært min datter på to år, hvor SJOVT det er at grine, når man før børstet bisser – så er det nemlig meget nemmere at komme til. Så vi griner om kap hver morgen og aften 😉

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er det bare en god og sød gave!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at forkæle min nevø, som ikke altid er lige glad for tandbørstningen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Det var da en dejlig gevinst. Jeg var til tandlæge for lidt tid siden, og måtte erkende at de 2 minutters tandbørstning er noget jeg skal investere lidt mere tid på. Og særligt nok give videre til mine unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det ville være dejligt at vinde 🙂 Jeg har en dreng på 2 år + en dreng mere på vej, der kommer om mindre end 1 måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Krydser fingre. VI kæmper pt meget med Alexander på 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Den kunne være sjov at prøve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Egede

  Uhh, det ville da være sjovt at prøve dette sæt til vires lille Asta, når hun får tænder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Madsen

  Så fin en ting at have fokus på vil gerne have den fra 0 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vores lille datter på snart 7 mnd. må snart få sine første tænder☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa det kunne da være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Åh, hvor ER den bare sød! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Ih det krydser jeg fingre for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  0-2 år og pyhh hvor er det egentlig hårdt at lære en lille purk at børste tænder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  6-9 årig da jeg har 5 yngre søskene der godt kunne bruge det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være lækkert! Nå er lillepigen blevet 6 år – og det er ENDELIG ikke noget problem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg vil vinde til min 1-årige datter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød deluxe, 4 ud af 5 og en vild nat