Moderbinding og selvstændighed

Dagens mor – preggo edition

Weekenden bød på en tur til Sønderjylland og en større familiesammenkomst for Jonas’ og mit vedkommende. Bean satte vi af toget, da vi nåede det vestsjællandske, og hun har nydt et par dage med sin mormor og morfar (selvom mormoren vist var lidt træt søndag – det er længe siden, hun har sovet sammen med en lille møfle-type)

Jeg udnyttede muligheden for at optage masser af plads i trolleyen og pakkede flere par stiletter og et par knap så hverdagsagtige kjoler. Der er noget om, at klæder skaber folk – og det er i al fald tilfældet, når man som jeg efterhånden har mere end et par ekstra kilo fordelt omkring kroppen og en relativt stor babybule. Og jeg er nødt til at sige, at den smukke, blå kjole fra Isabella Oliver var fantastisk at have på. Nu forstår jeg for alvor, hvorfor kvinderne i Strut ofte er villige til at betale omtrent dobbelt pris for en draperet kjole. Design og kvalitet er virkelig noget for sig og man føler sig rigtig godt tilpas i kjolerne, samtidig med at de fremhæver de smukke, gravide former (og camouflerer de begyndende ammedepoter!)

Jeg har investeret i lidt mere ventetøj denne gang end sidst (det er svært at lade være, når man arbejder i slikbutikken…), men jeg har ikke brugt en formue og jeg kombinerer det, jeg har købt med det jeg kan bruge og som fungerer fra min almindelige garderobe. Sådan var det også med weekendens outfit. Kjolen – og strømpebukserne – er tilpasset specielt til voksende maver, mens resten er fra klædeskabet.

 photo DSC_0131_zps5fg1vhz1.jpg
 photo DSC_0119_zpsvywdrxzz.jpg
 photo DSC_0120_zpspbkdkqew.jpg
 photo DSC_0128_zpsbfv0ejit.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

  • Hvor er du bare fin, Stine! Jeg kan helt klart også mærke en større trang til at købe ventetøj denne gang, end da jeg var gravid med D. Maven vokser altså også hurtigere denne gang, så bruger undskyldningen (forklaringen?), at jeg også får det brugt længere tid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderbinding og selvstændighed