Tilværelsens ulidelige træthed

Ego-strik // Dagens mor

Mens vi ventede på far i går, tog pigerne og jeg på tur i den lokale park med kameraet for at fange det tidlige efterår, nu hvor sommeren for alvor lader til at være slut.

Jeg var i min nye strikkappe, som jeg kommer til at bo i resten af efteråret og vinteren – jeg overvejede længe, om jeg skulle investere eller om jeg skulle finde en strikkeopskrift og smide noget lignende på pindene selv, for 1200 kr er også en slags penge. I af fald i mit budget. Men af og til må man gerne forkæle sig selv – ikke mindst, når man finder et stykke tøj, der i den grad føles rigtigt, så snart det kommer på. Selvom jeg ikke selv har strikket capeletten, så er det alligevel egostrik. En lille forkælelse fra mig til mig.

Bean agerede fotograf – og det gjorde hun ret godt, hvis jeg selv skal sig det. Sådan noget med fokus tager vi en anden gang. Og så er jeg virkelig ved at være træt af det her overgangshår. Jeg har været superglad for det korte look, men det er for stort et arbejde at holde ved lige, og jeg savner at kunne smide håret i en hestehale, så nu er jeg på vej mod en eller anden form for page.

DSC_0664

^^Briller – foof // Halstørklæde – H&M (og flere år gammelt) // Læderjakke – Stella Nova og Acne jeans (begge fra min yndlings Second Hand butik) // Strik – Rabens Saloner

Hvis du har mod på at kaste dig over et lignende strikkeprojekt, har jeg fundet et par (virkeligt fine) opskrifter HER, HER og HER

2 kommentarer

 • Mette

  GODT, du gjorde det 🙂 Den klær dig super.
  Og Bean er en glimrende fotograf. Det er der perspektiver i for en blogger 😀 Rigtig go dag til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   God dag til dig også – og tak. Den er virkelig rar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilværelsens ulidelige træthed