This little light of mine...

Dagens mor… blev mæt!

 photo DSC_0064_zpsca75cfcc.jpg

 photo natmus_zps25b154d0.jpgOverdådig søndagsbrunch på Nationalmuseet er en absolut anbefalelsesværdig måde at fejre sin mors fødselsdag på. Kæreste og Bean blev hjemme, så Søsterlil, forældre og jeg havde al tid i verden til at spise os igennem de mange, mange, MANGE lækkerier. Og til at se Viking-udstillingen.

… hvor min mor (måske bedre kendt under dæknavnet Mormor!) læste samtlige udstillingstekster, og dermed brugte en god times tid med vikinge-sager. Min solidariske far fulgte hendes tempo, mens Søsterlil og jeg så hele udstillingen, dvælede ved udvalgte genstande og læste en del info, men alligevel ventede næsten en halv time på fødselaren uden for udstillingen. Faktisk blev vi i tvivl om vi havde gået skævt af hinanden og måtte forklare vagten, at vi ‘var blevet væk fra vores forældre’ for at gå tilbage i udstillingen og kigge efter dem. I en alder af 29 havde jeg alligevel ikke regnet med at det var en sætning, jeg ville bruge nogensinde igen.

Bortset fra det var Viking en rigtig fin udstilling, og du kan lige nå at se det selv før den lukker d. 17.11.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • Hold op, en lækker og overdådig brunch – jeg får lyst til at smage det hele!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, den kan varmt anbefales. Alt var meget lækkert 🙂 Det er selvfølgelig i den dyre ende, men kan fint stå i stedet for et restaurant-aften-besøg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This little light of mine...