VIND: ballet i børnehøjde (og et pip fra en træt græsenke)

Dagens mor: Wedding edition II

Østfronten er ikke – langt fra endda! – en modeblog, men jeg synes selv det er skønt af og til at se, hvem der er bag skærmen og ordene. Så derfor er her lidt billeder kun med mig. Det er altid lidt grænseoverskridende for os begge to at skulle lave den her slags billeder, men altså. Af og til må der også noget mor på den anden side af kameraet. Til brylluppet i lørdags lykkedes det mig for en gangs skyld at lokke Kæreste til at lege fotograf og tage mere end et enkelt billede, så her er dagens mor i en bryllupsgæst-udgave.

 photo DSC_0387_zpsea03d9a0.jpg
 photo DSC_0386_zps051b7a4a.jpg
 photo DSC_0391_zps0336b5d1.jpg
 photo DSC_0390_zpsfbcb9d9f.jpg

Kjolen er en oldie-but-goodie i hindbærrød silke fra Camilla Stærk, som er fantastisk komfortabel og praktisk i et lokale, der bliver varmt af kropsvarmen fra 100 bryllupsgæster. Og der er LOMMER i, du. Det holder. Jakken er fra en lyn-shopping-spree i Zara i Madrid den sidste aften på #tomatturen, og den har været brugt til boyfriend jeans, stramme, sorte bukser og nu til et mere formelt look. De blomstrede sko fra Carven er mit udsalgs-scoop fra Normann for et par måneder siden mens perlerne i ørene er min 30-års fødselsdagsgave fra Kæreste fra Tiffany’s i New York. Clutchen er fra Adax og har lige præcis plads til det mest nødvendige. Neglelakken hedder Cashmere og er fra KURE Bazaar – uden formaldehyd og hormonfarlig kemi til dem, der går op i den slags!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

  • Elisabeth Trankjær

    Du ser rigtig godt ud! Er vild med jakken. Godt impulskøb 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: ballet i børnehøjde (og et pip fra en træt græsenke)