Name It sneak peaks

Lidt mere fødselsdag

Eftersom Beans fødselsdag lå midt i ugen (bogstaveligt talt), så rykkede vi fejringen til denne weekend. I modsætning til sidste år havde vi i år bare inviteret de allernærmeste – og det var vist den rigtige løsning. Bean ankom fashionably late som sidste festdeltager sammen med Mormor og Morfar, hvor hun havde været på miniferie, mens Kæreste og jeg fejrede 5 år som kærester med ‘the suite life’ på Skjoldenæsholm Slot (MEGET mere om det en anden gang!), og selvom hun altid synes, det er skønt med gæster (og specielt sin store kusine!), så var hun også flad efter et par timers fejring.

Lidt pynt og tematisering havde jeg nået (hvad skulle man gøre uden Søstrene Grene?), så bordet var dækket med pasteller og skyer. I stedet for en heftig kage så tæt på aftensmåltidet, havde jeg bagt en kagekone af teboller, og for at gøre det hele let for os selv var flødebollerne købt. Kæreste havde anrettet et par tallerkener med frugt og bær, og vupti. Fødselsdagsbordet var klar.

Bean havde sin smukke kjole fra Motoreta på, og var meget glad for den kæmpe sløjfe – men ikke om det lykkedes mig at få nogle fantastiske billeder af den live. Den må nok *desværre* på snart igen!

 photo DSC_0091_zps366861d4.jpg
 photo DSC_0092_zpsb4edf0fa.jpg
 photo DSC_0096_zpsc117003e.jpg
 photo DSC_0097_zps170405a5.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Name It sneak peaks