Tømmermands-mor og søndags-dovenskab

Hvordan en træls mandag bliver lidt mere festlig

Hvis jeg havde en helt anonym blog, og hvis ingen jeg kendte læste med, så ville jeg have skrevet et indlæg om familierelationer, og om hvor ondt det kan gøre, når der kommer grus i maskineriet, og en af dem, man elsker højest, ikke synes man er særligt fantastisk.

Men Østfronten er ikke anonym, og der er en masse, jeg kender, der læser med. Derfor vil jeg i stedet smide lidt højere humør på bloggen med Rynkebys feel-good video, der fyrer den af med monkey-moves. Jeg kom til at smile, og det kan man godt have lidt svært ved på en mandag morgen. Jeg er også rimeligt sikker på, at Bean også vil elske orangutangen. Jeg håber, I synes, den er ret hyggelig 🙂

(Og så kommer der lidt mere substans på Østfronten igen snarest. Pwomise)

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rynkeby, men indhold og holdninger er – som altid – mine egne

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermands-mor og søndags-dovenskab