2 års fødselsdag - med billedspam

Name It sneak peaks

I forlængelse af modeugen i slutningen af januar var jeg et smut forbi Bestsellers (alt for lækre!) palæ og se den kommende sæsons nyheder fra Name It.

Ligesom de øvrige mærker i Bestseller koncernen, så har Name It ikke bare to kollektioner om året – der kommer løbende nyheder i butikkerne, og det tøj, jeg lurede på kommer løbende fra juni/juli og til september/oktober. Ligesom Name Its fætre og kusiner som for eksempel Vero Moda, så er det tøj, der lægger sig op ad modens tendenser til rigtig fornuftige priser. Så kan man godt skeje ud i mønstre og trends uden at blive ruineret. Der var rigtig mange fine ting i efterårskollektionerne – særligt til de små og store børn. Babytøjet var lidt mere kedeligt (men babyer er jo søde nok i sig selv, så pyt nu med det!)

Repræsentanten var ved at gå bagover på grund af nogle af mine look-sammensætninger, men i min verden giver det rigtig god mening, at en farverig bluse får modspil af nogle afdæmpede leggings eller jeans – og så synes jeg altså også, at der skal være plads til drenge i glimmergamacher. Specielt i den lækre, navyblå udgave, hvor glimmeret er underspillet på den gode måde. Sat sammen med en chunky strik fungerer de fint til både piger og drenge.

 photo nameitcoolglimmer_zps624b3064.jpg
Navyblåt til baby med lækker cardigan med sjalskrave og bløde leggings // sensommerens og efterårets farver i mini-tee størrelse // Cool sweat med sneakers // Glimmerleggings og chunky strik – både til piger og drenge!

 photo nameitjakker_zps053dbb59.jpg
Fede bud på efterårs- og vinterjakker til de lidt større børn. Jeg er en sucker for parkaer og rå detaljer

 photo nameitpiger_zps5c549bef.jpg
Super cool sæt til de store piger og leggings med pailletter. Til de små piger kommer der en masse fine sager – jeg er ret vild med den nistrede striksweater; både til gråmelerede leggings og til skinny jeans med basketstøvler til.

 photo DSC_0282_zps442f29af.jpg
Miks af pige og drenge-kollektionerne – og min personlige favorit. Bløde bukser med vildt print og en neddæmpet sweatjakke med fede, underspillede tendenser. Det kunne jeg godt se Bean i!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 års fødselsdag - med billedspam