Noget om ulvetimer (og en lille konkurrence)

Den PERFEKTE fødselsdagskjole

Bean bliver 2 år lige om lidt. Og selvom vi ikke inviterer til stor fest ligesom sidste år, så skal barnet jo alligevel fejres.

Jeg har hverken styr på tema, gæsteliste, fødselsdagsønsker eller gaver eller noget som helst andet – men NU har jeg fundet den perfekte fødselsdagskjole til en 2-årig Bean. (Jow, jow – jeg har prioriteterne i orden!)

På januars CIFF-messe mødte jeg de både søde og dygtige kvinder fra det spanske mærke Motoreta – og jeg blev vildt betaget af deres lækre, grafiske og nærmest arkitektoniske univers. AW14 kollektionen er smuk med smuk på med underspillede detaljer og styles, der både gør mødre og døtre glade. Deres SS14-kollektion fås ikke i nogen danske webshops eller butikker (endnu!), men kan shoppes fra deres egen webshop i det spanske.

Hvad siger I? Er den polkaprikkede kjole med kæmpesløfte ikke bare to die for?

 photo foslashdselsdagskjolejpg_zps5b8a1180.jpg

I met the lovely and talented MOTORETA-team at the CIFF fair and instantly fell in love with their minimalistic and almost architectonical universe. The polka dot dress with a giant bow will be perfect for Beans 2nd birthday in late April!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om ulvetimer (og en lille konkurrence)