Sorgens sprog. Kan du tale om døden? Pt. 3/3

Halloween 2021 – nemme DIY, kostumeidéer og uhyggelige snacks

Efter lockdown og restriktioner, lader det til, at Halloween igen begynder at ligne sig selv. Til meget stor begejstring for mine ældste to døtre, der har talt ned nærmest siden sommerferien sluttede.

^^Det er ganske vist et par år gammelt, men stadig et af mine absolut favoritkostumer, vi nogensinde har skabt sammen!

Mon der er andre derude med børn, der glæder sig ustyrligt meget til at fejre Allehelgen? I år skal vi sende en optrækkelig dukke, en pestlæge og en zombielæge… den onde heks fra Nord eller måske Dorothy fra Oz afsted til festlighederne. De to store er helt sikre i deres valg – den ældste har endda lånt bøger og læst om den Sorte Død for at være opdateret på sin karakter (og finder løbende ligheder med covid, mundbind og pandemi-smittespredning). Den mindste vakler imellem flere herlige muligheder, så vi har lidt af hvert parat til det endelige valg.

Jeg har gennem årene lært at holde af højtiden – ikke mindst fordi det er så sjovt og fælles at opbygge den (u)hyggelige stemning. At se udskårne græskar og spindelvæv lyse op rundt omkring i gaderne og butiksruder.

Der er mange måder at komme omkring uhyggen på, og selvom man let kan bruge mange penge på kostumer og især udsmykning, så kan man heldigvis også komme langt med en pakke kunstigt spindelvæv og lidt kreativ tænkning.

Jeg har samlet lidt idéer fra de foregående år herunder. Både til enkle, farlige snacks, pynt og idéer til kostumer.

Find uhyggelige spøgelser og børne-vampyrdrinks HER 

Eller hvad med efterårskrydrede græskarsmåkager HER

Der er også idéer til DIY og kostumer HER, HER og HER


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorgens sprog. Kan du tale om døden? Pt. 3/3