VIND: Meyermetoden - den naturlige epidural

Mødre bliver da ikke syge? En ordentlig forskrækkelse

Mødre kan da ikke blive syge, kan de? Well, det sker faktisk af og til, men det ændrer jo ikke på, at der stadig er børn og madlavning og vasketøj at tage sig af. Så. Lad os bare sige det har været en op-ad-bakke uge.

Tirsdag morgen startede med en grim forskrækkelse for både Jonas og jeg. Jeg vågnede med en virkeligt klam fornemmelse i halsen, og hver gang jeg forsøgte at tale var resultatet en kombineret kvælnings/opkastfornemmelse. Den eneste grund til at vagtlægen ikke sendte mig til nærmeste akutmodtagelse var at egen læge åbnede konsultation inden for 30 minutter – og hos lægen havde jeg den fine oplevelse at være hende freakshowet som de andre skulle se også. Tilsyneladende med den største omgang hævet drøbel de nogensinde havde set. Medical Marvel. Videre til nærmeste øre-, næse- og halslæge måtte hele personalet også kigge med på kæmpedrøblen og jeg havde den udsøgte fornøjelse at få en kamera stukket hele vejen ned gennem næsen.

Næsedråber skulle klare sagen, men vi har godt nok kæmpet for at holde skruen i vandet herhjemme, for Jonas har også været syg.

Siden i går er der tilstødt en træls mavepine og derudover er babyen netop trådt ind i 8-ugers tigerspringet som jeg husker som et af de grimme fra de to andre piger. Og jeg har ikke engang lyst til kaffe eller den kage der venter i køkkenet.

Pigerne har det heldigvis fint – og E lader til at have skruet en anelse ned for tre-års krigeriskheden og er mere ‘sig selv’ igen. Om lidt får jeg måske endda lyst til en halv kage?

3 kommentarer

 • Øv, sikke en oplevelse. Det er aldrig rart at være hende, de andre lige skal se på “fordi det er for vildt”.
  Den med kameraet gennem næsen har jeg også prøvet. Ikke mit bedste øjeblik!
  God bedring, hvis du ikke allerede er ude på den anden side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det er ikke rimeligt, at man kan blive syg, når man har børn under 10 år.
  Rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener minst en hel kake til! God bedring til dere begge, det hørtes ikke godt ut med megadrøvel (men litt morsomt for oss som ikke har det) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Meyermetoden - den naturlige epidural