Chunky lace og noget om at slippe farveforskrækkelsen

Alternativ behandling til børn

Jeg holder svært meget af videnskab og evidens og falsificerbare beviser på dette og hint. På fakta, der kan efterprøves og den slags umoderne sager.

Når det er sagt, så tager Bean og jeg en tur forbi en alternativ behandler i eftermiddag. En autoriseret en af slagsen og en vi har fået personligt anbefalet, bevares, men alligevel.

ke-72-kopi

Vi vil se, om ikke vi kan gøre et eller andet ved hendes hoste. Den er efterhånden ulidelig for os alle sammen, og dræner naturligt nok barnet (og os) for energi, når hun aften efter aften og nat efter nat hoster. Når dagens leg bliver afbrudt af hosteanfald, som påvirker både humør og appetit. Når vi målrettet øver os i at hoste på en måde, der giver mindst mulig risiko for at resultere i opkast (!)

Jeg er ret spændt på, om vi overhovedet vil kunne registrere en forskel, eller om det er penge ud af vinduet. Vi skal til zoneterapeut – og jeg vil meget gerne høre fra jer, hvis I har erfaringer med den slags? Jeg har også booket en tid hos vores gode, praktiserende læge – hvis nu det ikke kan løses uden en eller anden slags medicinering.

7 kommentarer

 • Trine

  Katrine Birks bog Tryk og glad er blevet et hot herhjemme. Det har afhjulpet hård mave, opkast, kvalme og hoste. Se hendes gratis videoer og lån bogen! Det er blevet en hyggestund ved bleskift at jeg lige trykker og masserer min drengs fødder hver dag. Han nyder det. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej!
  Jeg kan kun anbefale alternativ behandling til børn. Jeg har 3 unger fra 1 til 8 år. Vi bruger meget zoneterapi og har altid gjort det. Da de store var små var det hos en behandler og siden hen som hjemmebehandling. Både akut og forebyggende. De store spørger tit efter det nu. Putter sig under tæppet og slapper af, mens jeg trykker under fødderne. Og særligt hoste har vi meget lidt af, efter jeg er begyndt at hjemme behandle. Fordi man så kan tage det i opløbet. Vi bruger også kost tilskud til børnene og de har faktisk aldrig fået en pencilin kur nogle af dem. Kun i forbindelse med en operation og en skovflået. Så jeg tror virkelig på at styrke indefra med alt det der ikke kan bevises så nemt. Men det virker i hvert fald her. Rigtig god bedring og jeg håber I får en god oplevelse i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor længe har hun hostet? Jeg er ret ny læser her, så jeg har ikke lige fulgt med. Min ældste datter hostede i et års tid, før vi endelig fik taget en blodprøve der viste, at hun ikke kunne tåle mælk. Vi tog al mælk fra hende, og hun holdt op med at hoste. Nu er der gået nogle år, og hun kan heldigvis tåle mælk igen og hoster ikke længere. Så altså, hvis det har varet længe, kunne det være en idé med en blodprøve, som måske kan vise, hvad det er, hun reagerer på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hun hoster kun i vinterhalvåret, så jeg tænker at hvis det var noget med fødevarer, var det året rundt. Men tak for tippet, det var en rigtig god idé.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg kan ikke huske om du har skrevet hvorfor Bean hoster, men ellers skal hun måske tjekke for kighoste – det ved jeg er i omløb på min datters skole …. og man kan godt få det selvom man er vaccineret (det skulle bare give et mildere forløb), hvis det er det ved jeg ikke om der er en behandling, men nogle gange er det også bare rart at vide hvorfor….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Min datter og jeg hoster voldsom begge to ved forkølelse, vi har også astma. Så vil gerne høre om det har haft effekt😊 håber på det bedste for din datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky lace og noget om at slippe farveforskrækkelsen