Hverdagslykke

Godt spil til små børn – helt og aldeles usponsoreret!

En af Beans julegaver var et rigtig fint, lille spil. Vi havde ønsket os spil til hende og os, som vi sammen kunne lege med – men når man er et sted mellem 2,5 og 3 år, så er udvalget begrænset og det bliver let enten for svært eller for meget for babyer. Derfor denne anmeldelse, for Djecos spil rammer helt perfekt. Det er let at forstå, let (og hurtigt) at spille og der er indbygget et fint spændingselement.

Det er et samarbejdsspil, hvor alle spillere skal få 4 polardyr sikkert hjem til deres iglo fra en isflage og over en bro. Broen er dog i fare for at smelte, og terningen bestemmer, om alle dyr når sikkert hjem eller om et eller flere falder i vandet, når broen er smeltet helt væk. Det tager maksimalt 10 minutter at gennemføre et spil, og der er tre ‘handlinger’ på terningen. En bro, en iglo og isterninger, der hver indikerer en handling, og det er bestemt at forstå for små børn. Det kan blive meget spændende, når næsten al isen er væk, og der stadig står en lille pingvin eller sneræv oppe på den vaklende bro.

Bean synes, det er så hyggeligt at spille med os, og hun forstår absolut også reglerne (men når det sker, at et dyr ikke når over broen og hjem, så svømmer et af de andre altså ud og redder det!)

 photo DSC_0016_zpsdd95c3e7.jpg
 photo DSC_0020_zpsf0a3f337.jpg
 photo DSC_0021_zps70cb2804.jpg
 photo DSC_0024_zpsea436666.jpg
 photo DSC_0018_zpsec80ae89.jpg

Spillet hedder ‘Little Cooperation’ (men går herhjemme under dæknavnet ‘Global Warming’ blandt os voksne!) og findes bl.a. HER. Det er en del af en større serie fra Djeco, og jeg er ret sikker på, at der står flere af de små, gode spil på Beans ønskeliste til fødselsdagen om et par måneder.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Ida

  Vi har jo endnu ikke været i målgruppen for Djecos spil, men de stykker legetøj vi har fra dem er jeg SÅ imponeret af. Jeg kan lide dem, Penny kan lide dem – Win! Og jeg synes, deres samarbejdsspil lyder helt vildt gode, så jeg glæder mig som et lille barn, til Penny bliver stor nok til dem.
  Og så må jeg bare sige, at jeg synes, det er lidt trist, hvis vi virkelig er nået dertil, hvor man er nødt til at skrive i overskriften, når noget ikke er sponsoreret… Jeg kan følge dig og dine bevæggrunde, tror jeg – men det er ærgeligt. Selvfølgelig kan man komme med anbefalinger af noget fordi det er et produkt som fortjener det! Så længe du har styr på dit sponsorerede indhold og ikke fører læserne bag lyset, burde sådan en overskrift være unødvendig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er SÅ hyggeligt at kunne spille sammen. Er I så småt igang med puslespillene? Man kan få nogle med 2 brikker – det var et hit herhjemme i starten.

   Og jeg er helt enig med dig, så titlen er også lidt tænkt som en provokation fra min side. For helt ærligt? Hvor mange af os (blogger-typer) gider bruge tid og spalteplads og lægge ry og rygte til produkter eller koncepter, vi ikke reelt kan anbefale? Nu ville jeg skære det ud i pap at pæne ord og roser altså kommer fra hjertet. Både når de er uopfordrede og når det er noget, vi har fået hjem til afprøvning eller test.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ja, hun har lige fået to puslespil fra Djeco i fødselsdagsgave (!), så nu er vi klar til at introducere puslespil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det ser fint ud! Skal der bestemt kigges nærmere på, MM har faktisk lidt “julepenge” for noget vi byttede, så måske de skulle konverteres til sådan her et spil. Tak for anbefalingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Dejligt, det kan bruges! Vi har simpelthen haft så megen glæde af det allerede og de andre varianter ser også gode ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ask

  Hi to every body, it’s my first go to see of this web site;
  this webpage consists of awesome and in fact excellent information in favor of readers.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagslykke