It takes a village...

#tgif

For et år siden skrev jeg #tgim – og glædede mig altid til hverdagen startede efter en weekend. Nu er jeg ombord med resten af samfundet i at glædes mod fredagene og weekendens løfte om mere tid. Ikke mindst efter en uge som denne, hvor jeg reelt har været græsenke søndag-torsdag. Jonas kom godt nok hjem fra studietur onsdag aften, men i går eftermiddags havde han et møde, og missede dermed spisetid og ulvetime igen.

I dag skal jeg imidlertid ikke spise burgere med resten af min flok, som på billederne der er et par uger gamle. Jeg er inviteret i byen af en af de dejligste mænd jeg kender. Min far. For første gang i hvad der føles som en evighed har min søster, min far og jeg en aften for os selv. Så må det blive burger og familietid i morgen aften.

Hav en skøn weekend <3

DSC_0710
DSC_0707 DSC_0724 DSC_0712

1 kommentar

  • Jeg arbejder fast hver anden weekend, så mandag er ofte fredag for mig – men jeg glæder mig dog uanset (:

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It takes a village...