Godt spil til små børn - helt og aldeles usponsoreret!

#TGIF

Jeg kan ikke huske hvornår en fredag og weekend sidst har været SÅ velkommen og SÅ tiltrængt. Jeg er så flad at jeg har set Ramasjang sove i næsten et kvarter før det gik op for mig, at jeg nok selv aktivt var nødt til at skifte kanal (bortset fra det, så er jeg vild med Signe Lindkvists idé med at lade figurerne sove hele natten. Det er så hyggeligt. Og pædagogisk)

Hvis der blandt mine læsere skulle sidde nogen, der er uoplyste nok til at mene, at lærerne arbejder alt for lidt og har alt for meget ferie, så er der kindheste og trælår til fri uddeling herfra. Det kan godt være, at en arbejdsuge er normeret til 42 timer, men det er sateme ikke godtgørende for den tid, der reelt bliver brugt på undervisning, møder, forberedelse, retning af opgaver, censor-votering kl 21 om aftenen og diverse ekstra-curriculære aktiviteter såsom ‘kommende elev-aften’ og basketstævner. Denne uge har Jonas haft 40 såkaldte konfrontationstimer; altså timer med eleverne. Og det kan godt være andre har 40 timer på deres kontor, men der er en verden til forskel på at sidde bag en skærm og så at være PÅ og skulle præstere, uddanne og forholde sig til 30 mennesker. Læg hertil almindelig forberedelse, feberredninger for en kollega og retning af divers

Nå. Men det forklarer jo ikke som sådan min træthed. Men

1 kommentar

  • Nogle gange skulle man altså tro, at vi synkronskriver eller sådan noget. Jeg har for en halv time siden trykket ‘udgiv’ på et indlæg næsten magen til dit. I hvert fald om samme emne – at være fredagsfærdig 🙂

    Er selv lærer – og det er også nævnt faktisk – fordi ugen også her har været crazy. Tak for din tilkendegivelse vedrørende lærerarbejdstiden … 🙂

    40 konfrontationstimer? Det er vanvittigt! Stakkels mand.

    Håber I får en rigtig dejlig weekend med tiltrængte fridage.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt spil til små børn - helt og aldeles usponsoreret!