Allergy Awards - stem på din favorit

Når jeg skal tilbage på arbejde…

… glæder jeg mig rent faktisk helt oprigtigt til éen ting.

Det er ikke at kunne drikke min kaffe varm. Det har jeg kunnet 96% af tiden på barsel. Jeg er blevet ret god til at time min daglige kop kaffe.

Det er ikke at have samtaler med andre voksne. Det har jeg haft løbende – også fagligt i form af blogarrangementer, og i øvrigt er jeg vældig god til at være i mit eget selskab.

Jeg glæder mig til ikke at være den, der ikke længere har det altovervejende ansvar for husholdningen. Jeg glæder mig til at være den, der kan gå ud af døren om morgenen og efterlade et hjem i kaos. Tallerkener fra morgenmaden (og eventuelt aftensmaden også) strøet ud over stue og køkken – børnenes nattøj spredt over stuegulvet – legetøj, dyner og kaffekopper placeret med (skødes)løs hånd på de fleste flader. Sådan ser her ud lige nu, hvor Jonas har været oppe med pigerne hele morgenen, mens jeg har fået lov at sove. Sjovt nok ser hjemmet anderledes ud, når rollerne er omvendte.

Mest af alt glæder jeg mig til at være den, der kommer hjem til en lejlighed, hvor køkkenet er ryddet og rent, tøjet vasket, tørret, foldet og lagt på plads, oprydning og sengeredning på magisk og forunderlig vis er foregået i løbet af dagen.

 

Kommer det til at ske? Nja. Man har lov at drømme, ikke?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

3 kommentarer

 • Stine

  Åh det er præcis det samme her… Så sent som denne morgen, hvor jeg kom lidt senere ned med mindsten 🙂 Til gengæld kom min mand hjem den anden dag og spurgte helt forundret, om den lille ikke havde sovet i løbet af dagen, fordi der ikke var støvsuget…. Ahem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det var alligevel et stort ønske! Shit, det ville være fedt, hvis det skete, når Sømanden overtager barslen herhjemme, men det er ikke sket under min barsel, så jeg kan nok ikke forvente, at det sker under hans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nej, det skal nok gå begge veje, sådan noget. Jeg har stort set hver eneste dag ryddet køkken og hjem, så det er pænt og rart at være i. Sådan trives jeg selv bedst.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allergy Awards - stem på din favorit