Den skønneste forårsjakke fra Reima (anmeldelse)

Lange arbejdsdage og meningsfuldt arbejde

Jeg er blevet placeret i sofaen med en solid portion bolognese on the side og hviler krop, ryg og ben efter en ekstraordinært lang arbejdsdag. Heldigvis også en af de dage, hvor jeg er ekstra glad for mit job. I dag sluttede jeg nemlig i selskab med en dejlig flok gravide damer og en dygtig doula, der alle slog vejen forbi Strut til den månedlige udgave af gratis fødselsforberedelse.

Det er bekræftende og fantastisk gang på gang at opleve det åbne og inkluderende kvindefællesskab, der opstår i Struts underetage, når store og af og til tunge og svære emner og følelser er oppe og vende. Der videndeles, inspireres, stilles undrende og konstruktive spørgsmål og målet er altid at give hver enkelt kvinde et selvtillidsboost i forhold til HENDES graviditet og HENDES fødsel. Uanset hvilke tanker, ønsker og drømme hun har, bør det være enhver kvindes absolutte ret at være støttet i det valg, hun aktivt har truffet. Jeg ved, at den fødselsforberedelse, der afholdes i Strut, har haft konkret, positiv betydning for i al fald en håndfuld kvinder – kvinder der bl.a. havde en traumatisk fødsel i bagagen men fik mod til at begynde at bearbejde den og kom ud på den anden side (med professionel hjælp) til at få gode fødselsoplevelser. Se, dét er meningsfuldt arbejde.

Over and out <3

taknemmelighed

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Jeg glæder mig så meget til det engang bliver min tur til, at blive mor! Synes det er noget af det smukkeste, at være her i livet!
  – Glæder mig til, at følge med! 😀

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Kære Emilie

   Det er en vild, vild rejse, det her moderskab! De højeste lykketinder, mest desperate øjeblikke – og alt derimellem. Men øj, hvor ville jeg aldrig være alle de mange (mange!) søvnløse nætter, gråden, eller nogen af følelserne foruden.

   Kram til dig
   Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den skønneste forårsjakke fra Reima (anmeldelse)