5 myter om at være mor

Allergy Awards – stem på din favorit

[ANNONCE]

Det er ikke første gang, jeg har nævnt Allergy Certified og Ewa Daniél. Det bliver sandsynligvis heller ikke sidste. Allergy Certified er et internationalt brand, som Ewa og hendes kollega Lene Stiil stiftede i 2014 – alle produkter certificeret med deres blå flueben er en sikkerhed for hudvenlighed i allerhøjeste potens. Jeg har sjældent mødt nogen med så megen faglig integritet som Ewa, og jeg er på halen over det kæmpe engagement de to iværksættere lægger i deres vigtige projekt.

For andet år i træk afholdes AllergyAwards. I år foregår det på tirsdag d. 12. april. Her er det cremen af cremen af allergivenlige produkter, der kæmper om titlerne.

Lene Stiil fortæller om baggrunden for prisuddelingen ‘Jeg synes, det er på tide, der er nogen, der giver et solidt skulderklap til de producenter, der dag ud og dag ind arbejder med at udvikle og producere hudvenlige produkter. Det klap vil vi gerne give dem med AllergyAward – der skal glamour, fokus og positiv opmærksomhed på de her produkter, så vi alle bliver opmærksomme på at forebygge hudallergi og så vi alle sammen får lyst til at købe de hudvenlige produkter’

Kategorierne og de nominerede er:
Årets bedste, hudvenlige produkt til børn
Ceridal Fedtcreme, Coop Cold Cheeks Cream, Derma Kids Sollotion SPF30, Hedrin Once, OliveAll Hand Soap
Årets bedste, hudvenlige produkt til kvinder
Decubal Eye Cream, Derma Woman Body Oil, Derma Face 15, Nilens Jord Volume Mascara, Stuhr shampoo normalt/tørt
Årets bedste, hudvenlige produkt valgt af forbrugerne
Coop Cold Cheeks Cream, Derma Man Shower Gel, La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye, Neutral Intensive Repair Cream, Nilens Jord Mineral Foundation Loose, Rudolph Care Lip Balm Kit, Zenz Shampoo 01
Årets bedste hudvenlige produkt for institutioner/erhverv
ByFalengreen Volume Spray, Decubal Original Clinic Cream, Olivy Diaper change, Sterisol Liquid Soap, Stuhr Balsam Spray
Årets bedste, hudvenlige husholdningsprodukt
Dettol Bathroom Cleaner Wipes, Neutral Flydende Kulørt Vask, Zebla Dunvask, Zebla Imprægneringsspray, Zebla Sportsvask
Årets bedste, hudvenlige produkt til mænd
Derma Family Deo Roll-on, Derma Sollotion SPF15, Derma Man Shower Gel, Grøn Balance Fodcreme, Zenz Styling Paste 06

Jeg har før skrevet om Olívy og vores kæmpe begejstring for den fantastiske ble-pleje (og jeg krydser virkelig fingre for, at de vinder i deres kategori!) Derudover er der særligt et brand repræsenteret, som vi er rigtig glade for herhjemme: Neutral. Jeg kan ikke huske, jeg nogensinde har vasket tøj med andet. For mig ‘dufter’ det parfumefri vaskemiddel rigtigt. Tøjet bliver rent og det er vigtigt for mig, at det er skånsomt mod både min og mine pigers hud og godt for miljøet.

 photo DSC_0046_zps7wbdyr97.jpg
 photo DSC_0049_zpsuahpobmr.jpg
^^Barsels-essentials, der er i brug hver eneste dag: Kaffe (naturligvis med sukker) – iPhone (og sociale medier) – en god, hudvenlig creme til tørre hænder (og kinder). Så når man altså langt.

Den mest interessante kategori lige i dette tilfælde er people’s choice – og her er et af vores ‘go to’ produkter med. Neutrals Intensive Repair Cream har skånet mine og Beans kinder i vinterkulden og været en stor hjælp her i baby-perioden, hvor jeg har vasket hænder omtrent 100.000 gange i døgnet. Jeg har allerede været inde og stemme – og jeg synes ærligt talt, du skulle gøre det samme. Et godt, gedigent produkt, der virker og er godt for hud og miljø? Dét er en stemme, en kæmpe high five og en Allergy Award værd, hvis du spørger mig.

Du kan stemme lige HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 myter om at være mor