Mandag

Med mor på arbejde – modeuge edition

Jeg er ret stor fan af børnedelen af den københavnske modeuge. Stemningen er hyggelig og afslappet og det er en god mulighed for at uddele kram og udveksle nyheder med de dejlige mennesker, jeg efterhånden har lært at kende i blogland.

Ligesom i august havde jeg også Bean med i dag. Hun fik valget mellem at komme med på børnehavens udflugt eller med mig på modemesse. Hun var ikke et sekund i tvivl og havde planlagt sit (i parentes bemærket virkeligt cool) outfit et par dage i forvejen. Det har været en lang dag og hun har været super sej at have med. Ikke noget med at bøvle og brokke – men det havde vi også aftalt på forhånd.

Som altid kan jeg næsten ikke vente med at få fingrene i tøjet til efterårssæsonen, selvom foråret står for døren, når jeg ser hvad der er i vente… På den anden side gider jeg godt lidt lettere og lysere tøj til pigerne snart, så måske er det ok at de varme, brændte toner venter et halvt års tid.

Det er godt at hilse på kendte mærker og de passionerede mennesker bag dem – men det er også altid en særlig fornøjelse at opdage noget nyt. I august var det Humdakin, jeg forelskede mig hovedkuls i. I dag var det Jens Storm København og deres tasker, der er lige dele rendyrket barndomsnostalgi (i al fald for mit vedkommende) og lækkert håndværk. Bean faldt også pladask for looket selvom det hverken var lyserødt eller med glimmer. , Hun var så heldig at få en taske foræret, som bogstaveligt talt har siddet på ryggen af hende resten af dagen. Selv til spisetid.

skaermbillede-2017-02-01-kl-7-40-57-pm

Den er allerede lagt frem til at tage med i børnehave i morgen, og jeg glæder mig sådan til at se den i brug så kernelæderet får den dér særlige, lækre patinering, som kun kernelæder har.

Bloggen fylder en del herhjemme. I tid, mestendels. Min tid, vel at mærke. Derfor er det dejligt, når jeg kan inddrage familien. Modeugen med Bean er en fornøjelse for os begge. For Bean ikke mindst fordi det som regel også er en mulighed for at lege med andre søde små damer. En ting er, at jeg har fået nye venskaber gennem bloggen, der er diffunderet fra skærmen og ud i det virkelige liv. Noget andet – og virkelig fint – er at også børnene danner venskaber. Så giver det her mommy-blogging pludselig mening på en helt ny måde.

Bean? Hun sover tungt nu, men hun vil meget gerne med mor på arbejde igen snart!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag