At tude på toilettet og noget om ikke at blogge

Speltmor slipper tøjlerne – og en vinder

Nu gik der lige et par dage, siden jeg burde have trukket en vinder. Sådan er det af og til her i barselsboblen. Dagene går og ammehjernen husker hvordan baby overlever, men ikke altid alt det andet.

Eksempelvis, at når der er Halloween-arrangement i børnehaven på fredag, så er det måske også en fin idé med udklædning til barnet… Det gik op for mig i går, og så gik min indre speltmor igang med at udtænke, hvordan jeg lettest muligt slap om at lave et kreativt kostume, når nu barnet gerne ville være skelet og ikke spøgelse (som ellers var mit forslag)

Heldigvis har jeg efterhånden lært at løsne tøjlerne og afgive ansvar, så da Jonas sagde, at han ville sørge for udklædning, så blev symaskinen mentalt pakket væk igen med det samme. Til gengæld har jeg samlet lidt idéer fra Pinterest af DIY-Halloween kostumer til børn, så de af jer, der har tid og lyst kan blive inspirerede her.

halloween diy

^^Hvis det kommer til at passe med tidspunktet og hvis der kommer en tre’er på Østfronten, så skal jeg være udklædt som det her gravide skelet! Jeg er også HELT pjattet med ‘Crazy Cat Lady’ kostumet, der virkelig viser, at det ikke behøver være hverken kostbart eller omfattende at lave et supergennemført udklædning. En morgenkåbe, et udvalg af barnets tøjdyr, lidt nål og tråd – uglet hår og eventuelt store briller og BUM; så er man klar. Lille Shrek er også rimeligt cute og så er jeg vild med ideen med tornadoen (selvom den nok er lidt svær at holde på hovedet at barnet særligt længe ad gangen!)

Og så var der den vinder: NU har jeg (og random.org) imidlertid fundet vinderen, som blev Anna, der tippede om, at spørge guiderne på ferien, hvor man kan få de bedste tapas og alt mulig anden lokalkendskab. For – som ex-rejseguiden skriver – så er guider erfarne turister, når de tager uniformen af. Det er et rigtig godt tip og hermed givet videre. (Anna, tjek din mail!)

Jeg synes også, det er et godt tip at medbringe tomme vandflasker og fylde dem efter security i stedet for at betale spidsen af en jetjager for en flaske vand. Alternativt at købe vand i Tiger-butikken.

Tak til alle jer, der smed tips ind i puljen. Jeg kan anbefale at læse kommentarfeltet igennem – der er flere guldkorn derinde.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tude på toilettet og noget om ikke at blogge