Hyggelig søndag med Rasmus Klump

En vinder og en træt mor

Jeg har fundet en vinder af en omgang lækre produkter til sommerhåret – og hvis du hedder Pia, så tjek lige din mail 🙂 Tusind tak til alle jer, der deltog og delte jeres bedste bud på en hyggelige sommerudflugt. Vi har fået så mange dejlige input.

On a different note; hold nu OP, hvor er jeg flad i øjeblikket. Muligvis fordi der har været rigeligt at se til med en mand, der har været igennem 0ver 200 eksamensopgaver, samtidig med at han også skulle forberede sine egne elevers eksaminer og en polterabend for en god ven. Midt i alt det har der været en almindelig hverdag med fuldtidsjob og familieliv også. Og en lille pige, der er midt i et eller andet nyt udviklingsspring – shit, jeg ville ønske, der var en ‘Vidunderlige Uger – the sequel’. For det er tydeligt, at noget er på færde inde i det lille menneske. Og som det altid har været tilfældet med Bean og udviklingsspring eller tigerspring, så er det ikke noget, hun bare lige skøjter igennem. Derfor er der dobbelt op på pyldr, raserianfald, tryghedsbehov og alle de andre kendetegn. Suk altså. Det er ikke hele tiden, men det er også forudsigeligheden, der er sådan lidt opslidende.

Så. Mor er træt. Ikke mindst ved udsigten til en uge som græsenke, mens Kæreste feder den på Hotel Nyborg Strand (nåja, og er censor for en bunke studenter-in-spe)

 photo DSC_0021_zpsc381ced5.jpgEt nyt morgenritual – når Bean vågner, skal vi ‘læ-de bog’, og så futter hun ind til sin boghylde, finder lidt lekture, tusser tilbage ind og tænder sengelampen og kravler op til mig. Tak til Kæreste for at fange mig med helt uglet sovehår…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

2 kommentarer

 • Pia

  ikke dumt at hedde Pia i dag;) Sjovt nok er jeg også en træt mor de her dage, da min søn på 5 mdr. Ligeledes “springer” lige i tiden – men fantastisk at se den udvikling der sker ved ham lige nu, det er det hele værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha, nej – dejligt at du kan bruge præmien 🙂 Uh, 5 måneder – det må være 19 ugers springet, så vidt jeg husker. Oh, det var et af Beans rigtig slemme – jeg syntes det blev ved for eeeeevigt! Men det er heldigvis forskelligt fra barn til barn, hvordan de små reagerer på de forskellige spring.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig søndag med Rasmus Klump