[VIND] Fischer-Price og noget om speltmødre

En tak – og en vinder

Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen om spa-lækkerier fra Dove! Og ikke mindst tak for alle jeres fine kommentarer om, hvad I gerne ser mere af her på Østfronten. Det gjorde mig klogere på, hvad den kommende tid skal handle om.

Det var faktisk rigtig interessant at se, at I delte jer ind i tre overordnede grupper. Nogle ville gerne læse en masse om jul og vores traditioner. Don’t worry – der skal nok komme masser i den næste halvanden måneds tid! Jeg er et kæmpe juleøre, og selvom jeg er ateist og hverken Jonas eller jeg er medlem af folkekirken og ingen af pigerne er eller skal døbes, så er det lysfesten og fejringen af noget smukt midt i vinteren, jeg elsker. Maden, at kunne finde de rigtige gaver, at mødes og samles om sange og fortællinger, der går igen fra generation til generation. Jeg glæder mig allerede.

Andre af jer ser meget gerne mere strik, DIY, indretning og krea. Der er mere strikkeri i kladdeform og på pindene, så det skal nok komme. Vi er også lige ved at være færdige med at opgradere toilettet, så der kommer en minimakeover på 1 m2. Og så pønser jeg på et indlæg om at få plads til børn (og deres legetøj) i stuen. Der er også efterspørgsler på udflugtsmål med mindre børn.

De fleste af jer vil imidlertid gerne læse om familielivet. Og det er jo skønt, for det er det, jeg holder allermest af at skrive om! Om, hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen med to børn, om udfordringer og glæder, om de erfaringer man gør sig – og så er der også nogle af jer, der helst læser om de problemer, det måtte afstedkomme 😉 Der er også en, der ønsker sig noget om søskendekonflikter. Til det må jeg sige, at der faktisk ikke er nogetsomhelst at skrive endnu. Måske kommer det, når Lillesøster er stor nok til at kravle og hapse legetøj, men indtil videre elsker mine to piger hinanden og er så søde ved hinanden. Bean er mild og forsigtig og elsker at ae og nusse. Hun er meget bevidst om, at Lillesøster kan lide hende og elsker at få hende til at smile. Lillesøster følger opmærksomt sin søster med øjnene, og drejer nærmest nakken af led for at finde ud af, hvor hun bevæger sig hen.

Jeg skal lige have det fulde overblik, men jeg er igang med at notere samtlige kommentarer, så jeg har dem in mente, når jeg skriver løs.

Nå. Men så var der lige vinderen. Random.org synes, at Nina Højsgaard er vinderen. Nina, der er en mail på vej til dig (tjek eventuelt dit spamfilter!). TUSIND tak igen, for kommentarer, input og at I generelt er nogle dejlige, dejlige læsere.

DSC_0190

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[VIND] Fischer-Price og noget om speltmødre