Hjertet udenpå

[VIND] Fischer-Price og noget om speltmødre

[ANNONCE – KONKURRENCE]
– scroll ned til slutningen af indlægget for at se konkurrencen –

Bean har to stykker legetøj, der er batterier i. En lille Oluf, der kan synge og en Bosch-skruemaskine i lege-værktøjskassen. Det er med fuldt overlæg, at hun ikke har andet og mere. Vi har faktisk direkte frabedt os den slags legetøj. Det er måske meget speltagtigt, men hverken Jonas eller jeg orker at have huset fyldt med bip og båt-lyde. Og Beans lege savner ikke batteridrevne effekter. Hun laver selv alle de lyde, der skal til. Træ-kaffemaskinen siger ‘brrrr’ gennem Beans mund, når den brygger kaffe til os – og bilerne kører fint med håndkraft.

Vi er også med vilje gået uden om alt for farvestrålende legesager. Ikke fordi der skal gå totalt Steiner i den, men fordi der er smukke og ligeså fine alternativer. Den holdning er gået i arv til Lillesøster, men fordi jeg har brug for, at hun af og til kan ‘passe sig selv’ mens Bean for eksempel skal have hjælp til at få tøj af og på/børstet tænder/tørret numse, så takkede vi ja til at teste et legetæppe fra Fischer-Price. Komplet med pangfarver og lydeffekter.

Jeg tror, det bliver lidt mere interessant for Lillesøster, når hun bliver ældre og ‘kan’ mere. Indtil videre kan hun mest bare kigge på tingene, og så lykkes det hende faktisk at bokse så meget til den hvide tiger, at den begynder at spille. Det er hun dog ret uimponeret over.

Jeg kommer aldrig til at synes, at sådan noget legetøj er pænt. Men jeg må erkende, at det er gennemtænkt og detaljerne er i orden. (Og jeg ved, at mange andre er af en anden holdning end jeg.)

Indtil videre kan min æstetiker dog glæde mig over, at Lillesøster får lige meget ud af det farvestrålende, effektmættede legetæppe som det smukke trælegestativ (fra Moulin Roty, hvis nogen skulle spørge), vi selv hænger alderssvarende legetøj fra.

 photo DSC_0012_zps84qomdr7.jpg
 photo DSC_0014_zpslwt32gjn.jpg
 photo DSC_0004_zps5vcdrkyf.jpg
 photo DSC_0020_zpsveyal03x.jpg

Hvis du eller dit barn er til farvestrålende børnelegetøj med effekter, så kan du vinde en vaskeægte klassiker her – nemlig et aktivitetslegetøj med pop-op effekter som en del af os nok kan genkende i en eller anden form fra vores egen barndom. Det kunne måske være en advents- eller julegave?

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar og fortælle mig, hvem der skal have legetøjet 🙂 Du er altid velkommen til at følge med på Facebook og Instagram, men det er intet krav. Bare god karma (og jeg synes det er så hyggeligt) Jeg trækker en vinder næste søndag.

FISHER-PRICE-aktivitetslegetøj-med-pop-op-dyrevenner-412640-1102406

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

52 kommentarer

 • Maiken

  Den vil min søn Theo gerne vinde. Han bliver et år lige om lidt, og har forelsket sig i en lignende dims hos sin nye dagplejemor. Jeg er sikker på, at han også gerne vil have en herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bach

  Jeg skal være mor for første gang til april, så hvis jeg vinder, skal legetæppet gå til den lille pige, der for tiden vokser sig stor og stærk i min mave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi masser af farver og lyde, og jeg kan af og til godt misunde dem, der – som I – har valgt det fra. Det kan godt give hovedpine. Men jeg vil alligevel ikke undvære, fordi jeg kan se, hvor glad han fx bliver af at sidde med et rasleæg.
  Nå, men ja tak til pop-op-ting! Det kan nemlig også give smil over hele hovedet hos min dreng, der fylder 1 år i næste måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Jeg havde helt samme tanker som jer angående kreativitets og fantasi til selv at lave lyde – men med tiden har Karl alligevel fået gravkøer der dytter og tog der tutter – men har fortsat stor fantasi og sjove lyde på de ting som ikke larmer, så anser det ikke som et problem længere. Kommende lillesøster kunne have fornøjelse af pop-up legetøjet, sådan et har vi ikke i samlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min venindes barn Chathrine skal have den, hun elsker flotte farver og dyr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søde datter som lige er begyndt at synes sådan en pop op ting er sjov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Min lille datter Vil elske sådan en .
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Jeg vil meget gerne vinde legetæppet til den lille gut der er i min mave, som forhåbentlig inden 14 dage har valgt at komme ud til os. Vi har ikke købt et legetæppe til ham.. så præmien er helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal søde Otilia som synes at pop op/borte titit er det sjoveste der findes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvis jeg vinder, vil jeg forære det til min venindes dejlige dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Min storesøster skal have den til hendes dejlige dreng på 8 måneder. Derefter skal jeg arve den til den lille pige jeg har i maven:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Vores lille datter nr. 2 kommer til februar – det ku’ passende være hendes velkommen-til-verden-gave fra de store basser, der kan lege med den indtil hun er stor nok 😉

  kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uh, sådan en sag ville nok snart være noget for vores lillesøster. Noget som ville være hendes eget og ikke blot arvet fra storesøsters babytid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Jeg vil forære det til Asta – min venindes skønneste pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Til min lille dreng på 7 måneder, som er begyndt at sidde selv og derfor mangler ting som ikke kun kan hænge fra legestativet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det skal min niece 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det skal min datter på 7 1/2 måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal være farmor 🙂 så hvis jeg er heldig så skal mit første barnebarn forkæles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Hvis jeg vinder, skal min lille søn have den. Han er så småt begyndt at få øjnene op for legetøj, så der går ikke længe før den ville blive et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Egede

  Uhh, her elsker vi farver – og går ikle så meget på i det æstetiske…så sådan et tæppe ville være fantastisk til vires lille Asta, som jo er en dag yngre end lillesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Alex ville sikkert glæde sig at få den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Elsker sådan noget legetøj 🙂
  Tror lillebror der kommer snart vil elske det, ellers har jeg en søn på 2 der også er vild med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Min skønne skønne kusine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Min søster er gravid med sit andet barn, så det er uden tvivl hende og den kommende baby, der skal forkæles. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Lille smukke Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det skal min venindes søn. Perfekt som en lille julegave fra nissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Den skal min venindes datter Clara have <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal Ella – min svigerindes niece

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal Ebba Elvira vinde for jeg har forlængst smidt min æstetiske sans ud med affaldet. Mine børn vil have legetøj med spræl på, og den her ville vække stor lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Det skal min datter søde veninde, – der venter barn til nytår 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tak for en god blog:) ville blive rigtig glad for at give den til min søn Otto – herhjemme elsker vi farve, så den ville passe perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg vil meget gerne deltage 🙂 Hvis jeg er den heldige skal min venindes baby forkæles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg venter et barnebarn til mart, hun kan få stor glæde af de flotte farver !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg ville forære den i julegave til min venindes dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det skal min datter da. Hun fylder et år i morgen, og hun elsker den slags legetøj hvor hun kan få tingene til at gøre noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Petersen

  Vores lille nevø, Jens! Han er kun knapognap 7-8 mdr. Den er vist lige i øjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min søn på 1,5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det vil jeg gerne vinde til min lille datter på 7 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Madsen

  Min dreng på snart 8 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Den skal mit ufødte barn have 🙂 Har termin om små fire uger, så der er ikke længe til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Hvis jeg vinder, skal min lille Storm have det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Den skal min nevø der kommer til verden til april da have;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Min datter Emma ville elske denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Familien L R

  det skal vores 2 dejlige børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Den skal min datter thit på 11 mdr have! Vi er heller ikke til alt for farvestrålende larmende legetøj – med vi mener jeg mig og hendes far – hun elsker det, så ville være skønt hvis hun kunne vinde denne..;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det ville lige være noget for min lille søn på 10 uger i dag. Han har virkeligt fart på og kroppen er sjældent i ro mere end 2 min. af gangen, når han er vågen, så jo mere aktivitetslegetøj, vi kan stoppe ind i den lille lejlighed – jo bedre. Mors ansigt bliver ikke ved med at være spændende trods de mange ansigter og fjollesange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det skal min mands nevø, der bliver født til marts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  min niece agnes skal forkæles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den skal Nanna på 8 måneder have! Gud hvor ville hun elske at trykke på alle de lækre knapper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus BR

  Til min datter !:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Det skal min søde niece <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det skal min søn Magnus 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjertet udenpå