Let's talk about Christmas...

VIND: Innocent smoothies i massevis (og noget om en skattejagt)

I eftermiddags var jeg og min lille familie sammen med andre (blogger)børnefamilier inviteret på en hyggelig skattejagt i Frederiksberg Have – det var Innocent (I ved, dem med smoothierne!) der inviterede, og de sørgede for et virkeligt fint arrangement, hvor børnene skulle løse opgaver på hver post og fik stempler i deres ‘skattekort’, så de alle endte som eksperter i frugt og grønt i en fin afslutningsceremoni med klap og jublen.

Vejret var (heldigvis!) også med os, så det var et par dejlige timer i frisk luft (og en MEGET træt pige, der blev puttet). Bean forstod givetvis ikke heeelt konceptet, men hun gik op i løbeturen fra post til post og kampråbet.

Jeg elsker smoothies og juicer, og da Bean var mindre, var det en meget nem måde at få vitaminer i hende på. Specielt før hun fik nok tænder i kraniet til at tygge frugt og grønt selv! Innocent er frugt, der er blendet. Og ikke andet end det. Se, dét er jo noget, speltmor kan lide.

 photo DSC_0331_zpsda3d913d.jpg
 photo DSC_0326_zps715444c2.jpg
 photo DSC_0340_zps99b52f3a.jpg

… og nu til det, der nok er mest interessant for jer! Jeg har fået lov at udlodde en hel måneds forbrug af smoothies (som i: mere end en om dagen). Så skulle der være nok flydende vitaminer til madpakker, ulvetimer og weekendudflugter.

For at være med skal du smide en kommentar hertil, hvor du fortæller, hvad din yndlingssmoothie er. Enten din egen opskrift eller en fra Innocents sortiment (find det HER) – jeg elsker at blive inspireret!

Jeg trækker en vinder tirsdag d. 26.8. (mens jeg pakker kufferten til en tur til Spanien, som jeg kommer til at fortælle MEGET mere om!)

Psst! Du kan også stadig nå at være med i konkurrencen om en røvfuld vaskemidler fra Neutral

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

48 kommentarer

 • Line

  Min ynglings er egen opskrift med spinat, banan, vanilie, kanel og mandelmælk drikker den næsten hver morgen 🙂 innocent er dog også virkelig lækkert og nemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uhh lækkert:)
  Min yndlings er helt klassisk med banan, jordbær, hindbær og appelsin… Både min og familiens yndlings…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille P

  Jeg plejer at lave min yndlings af banan, jordbær/blåbær, rismælk og lidt vanillesukker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina B.

  Banan, jordbær, æble… Simpel og god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hoff

  Jeg elsker alle smoothies, men specielt med jordbær, kiwi, banan, spinat, agurk, gulerødder og appelsin juice lækkert og sundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Min yndlings er med blåbær, yoghurt og vanillie 😀 mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mine børn er mest til jordbær/bananen fra Innocent. Må ærligt indrømme, at det sjældent bliver til hjemmelavede smoothies hjemme hos os – nok mest fordi det er så nemt og sundt med alternativet fra Innocent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Alle slags med jordbær i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Min favorit er meget klassisk banan, jordbær og appelsin juice og gerne en smule sukker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vintet

  Banan og blåbær snage dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L.

  Et helt vild med Innocent kids smoothies – de røde 🙂
  Dem deler min datter og jeg tit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er ikke så god til opskrifter, for mig er smoothies tit en “tøm køleskabet” ret. Men jeg elsker når der indgår kokos, mango og ananas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker smoothies og at blande alle mine yndlingsfrugter i blenderen.

  Jeg ville lave med mango, blåbær, ananas, jordbær og banan! En smule mandelmælk i, og så er den klar til at blive tyllet 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hindbær, banan, juice og et drys rålakridspulver:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg eeelsker også smoothies 🙂 N på halvandet får engang imellem en af de der små innocent-kartoner med sugerør om eftermiddagen. Hun er helt vild med jordbær/hindbær/blåbær-kombien, så meget at mor ikke altid må smage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Er rigtig, rigtig, rigtig dårlig til smoothies lavet på bananer, så derfor er jeg rigtig glad for Innocents kiwi, æble og lime blanding… Hjemmelavet må det meget gerne være med mango og/eller ananas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Mow

  Jeg elsker mango, så derfor er en af mine yndlingssmoothies Innocents smoothie med mango og passionsfrugt, men smoothies med bær er også super lækre og et dejligt mellemmåltid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B.

  Jeg elsker en chokolade smoothie, bruger den dog mest som dessert. Den består af mandler, hasselnødder, vand, frossen banan, kakao og lidt vaniljepulver. Server den gerne med lidt Chia frø på toppen. MUMS sødt men ikke særlig syndigt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Jeg er helt vild med mango, banan og appelsinjuice:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg har en svaghed for blåbær, granatæble & açaí – den er helt vildt god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christiansen

  Jeg eeeeeelsker innocent smoothies, men når jeg selv laver, er det for det meste bare lidt skyr og nogle frosne jordbær! SÅ enkelt og SÅ lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg elsker en blåbær og så med masser af ingefær, så jeg lige bliver vækket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Min yndling er banan, hindbær og lakridspulver – prøv det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min bedste smoothie-opskrift er den klassiske jordbær/banan-smoothie: 1 frossen banan (frosset i skiver), 10 frosne jordbær, 1 dl yoghurt naturel samt lidt honning og lidt vaniljepulver blendes – MUMS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg og mine børn er vild med jordbær og blåbær mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joyce

  ØJ, Smoothies lyder også godt. Jeg plejer at drøne banan og lidt yoghurt/mælk/juice i blenderen først. Og så ryger der ellers bare diverse frosne bær i, indtil det har en flot farve. Ved ikke lige hvordan det lykkes, men det plejer at smage godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Med brombær, banan, yoghurt, lidt vanilleyoghurt og lidt vanilleis ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Alle smothies med blåbær er det rene guf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg er helt klart bedst til jordbær/vanilie smoothie 🙂 Ungerne er helt tosset med Innocent smoothies – det skal helt være den med jordbær, brombær & hindbær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Min absolutte favorit er jordbær, banan og vanilje, mums den er sååå god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Jeg elsker mango, så favoritten må være mango-passionsfrugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Når man har en travl hverdag så bliver ynglingssmootien (eller i hvert fald den vi drikker mest) en meget nem version, så herhjemme er det jordbær, appelsin og banan. Men det kunne da ikke være helt skidt at vinde lidt innocent, så man kunne få variationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg er nok en af de få, der endnu ikke har prøvet en smoothie. Min søster siger, at jeg vil elske det, så jeg håber da, at jeg får muligheden for at vinde, så kan jeg dele dem med min lille søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Af Innocent smoothies varianter har jeg kun smagt den med brombær , jordbær og solbær. Den er fantastisk : )
  Denne hjemmelavede er god:
  Ingredienser (til et stort glas)
  1-2 dl æblejuice
  1 frossen banan
  Ca. 3cm frisk ananas, skåret i små stykker
  10 blade mynte
  1 tsk honning
  Saft fra 1 lime
  meget lidt chili ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina aka Tarkoflen

  Thea er helt vildt med innocent og det er hendes mor også, nemlig fordi det er nemt og sundt! Og lidt hygge når hun ikke får andre søde sager end frugt og frugtstænger en gang imellem.

  Vi er specielt vild med mango varianten <3

  Hvis vi selv skal lave den er det med vanilje, yoghurt naturel, hindbær fra haven der er frosset ned i poser der passer til en omgang lækkerier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min absolut yndlingssmoothie er: 1 banan, 1 frossen banan, 2 dl frosne blåbær, en håndfuld frossen spinat, 1 tsk vaniljepulver og citronsaft – mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr, det lyder som en hyggelig skattejagt. Jeg elsker Innocents smoothies, og min egen personlige favorit er den med granatæble, blåbær og acai. Men da Varanen for nylig fik en af deres Kid’s smoothies (den med jordbær, brombær og hindbær) og ikke kunne drikke det hele (??!?!), drak jeg resten og døde lidt over, hvor godt den også smager. Er en sucker for hindbær, og når jeg laver smoothies selv, plejer de at bestå primært af hindbær og så lidt pære, lidt banan og et skvæt æblejuice. Yum!
  Såeh … jeg krydser fingre for, at vi (jeg, gnæg gnæg) vinder. Præmien vil i allerhøjeste grad blive værdsat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mango/passionsfrugt er bare så overdrevent lækker! Men nu hvor jeg ser sortimentet igennem lyder den med kiwi, æble og lime også totalt som MIN smoothie! Den skal prøves, og hvilken bedre måde end at vinde en hel masse?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Vi laver en hvor vi bruger jordbær (gerne nogle vi har plukket om sommeren og froset ned), appelsin juice, hindbær – hvis der bruges friske jordbær tilsætter vi isterninger.
  Skal den være lidt mere dessert-agtig tilføjer vi vaniljeis…. Det smager himmelsk og er meget populær hjemme hos os 🙂
  Go tur til Spanien….. (slet ikke misundelig 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Godballe

  Min YNGLINGS smootie laves af tranebærjuice, jordbær, blåbær og hindbær. Den smager bedst på en Dronning Louise i Esbjerg. Men jeg er efterhånden blevet ret skarp til at efterligne her hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg elsker, elsker, ELSKER den med blåbær, granatæble & açaí fra innocent! Hvis jeg rigtigt skal forkæle mig selv, hvis jeg fx er syg køber jeg altid en liter af den. Jeg nyder hver en dråbe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hjemmelavet med jordbær, banan, hindbær og vanille yoghurt. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums hvor lækkert, min yndlings er den klassiske med hindbær, banan og mælk, og med ingefær og mynte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Min yndlings er med bær og lakrids. I superbrugsen kan man købe nogle ret smarte potions frosne smothies blandinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Green smoothies!!! Helt bestemt ynglings. I andre frugt smoothies er et godt tip, at erstatte sukker, vanilje pulver eller andet med agave! Mhhh..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  for tiden er yndlings herhjemme innocent kids med jordbær, brombær & hindbær 🙂 men det skifter lidt…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's talk about Christmas...