Lykken er... familietid

Home makeover – babyklart baderum på budget

Jeg elsker Jonas. Af rigtig mange årsager. Ikke mindst fordi, at selvom han ikke nødvendigvis altid forstår hvorfor noget er vigtigt for mig, så forstår og anerkender han, at det er vigtigt.

 photo DSC_0296_zpsxc15jctm.jpg

Det gælder blandt andet vores huslige projekter – herunder vores baderum. Da jeg for nogen tid siden blev tilbudt at bruge DBA og skrive lidt om det, så sprang jeg til med det samme. Redebygger-genet lader sig ikke fornægte her i sidste trimester!

Fordi Jonas er så forstående, som han er, har han kørt København rundt og hentet reoler og lamper, som jeg har handlet mig frem til. Han har været handy og sat dem op, savet bordplade til og generelt haft forståelse for, at jeg gerne ville være færdig i går snarere end i morgen.

Vi er der næsten. Der mangler bare liiiige en radiatorskjuler, nogle lister og noget maling på paneler og vindueskarm. Nåja, og så skal puslepuden findes frem, der skal købes (mange!) flere stofbleer, noget zinksalve og bleer i småbitte størrelser.

Da jeg faldt over den stilrene AT-BO reol (som kan ses i spejlet på øverste billede) til en vældigt fornuftig pris, var der ingen tvivl. Den matcher resten af baderummets indretning og er tilpas rummelig til at indeholde alt vi skal bruge til baby. Lamperne var et scoop – et sæt med en stor og to små Fog & Mørup-lamper til næsten ingen penge. Kasserne til skønhedsprodukter er fundet i en lokal genbrugs mens bordpladen (og træet til den kommende radiatorskjuler) er ‘resttræ’ fra Silvan. Dertil har jeg fundet lidt opbevaringsløsninger og pænt til væggene hos Urban Room og Kaiku – og i gemmerne.

FØR (og nej. Det var ikke pænt – slet ikke lampen! – men det fungerede)
 photo DSC_0115_zpso5bjuz5y.jpg
 photo DSC_0112_zpsqvrtjmcg.jpg
 photo DSC_0110_zpsw4yv7ydt.jpg
EFTER (hvori det viser sig at alle mine skønhedsprodukter er enten lyserøde eller grønne…)
 photo DSC_0291_zpsudbewxwa.jpg
 photo DSC_0294_zpsrz7tjryb.jpg
 photo DSC_0299_zpshy7dr4au.jpg
 photo DSC_0300_zpse65jtndf.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med DBA. Ord, billeder og holdninger er – som altid – mine egne. 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Åhh det redebyggergen fortsætter jo når baby er ude. Og vores badeværelse er også et af de værste steder i lejligheden (ifølge min mening. Manden synes det er fint som det er).
  Men er en anelse misundelig på den plads I har derude. Hvor lækkert!!! Og hvor er det blevet fint, Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak, Anne. Jeg er også ved at være tilfreds (når vi altså liiige får klaret de sidste hængepartier) Det er ikke et badeværelse, men et baderum. Dvs. toilettet er i et lille bak-ind rum et andet sted, og det her er egentlig et kammer, der har fået installeret håndvask og (virkeligt grim) brusekabine og vaskemaskine/tørretumbler. En makeover af selve toilettet er også på min redebygger-to do liste (sammen med opsætning af metrofliser i køkkenet og diverse andre ‘småting’). Nu må vi se om vi når det…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er... familietid