Jazz for kids

Status på maven, alene hjemme og to-do lister

Vi er noget i retning af et par uger bagud med Milestone-kortene, men i morges skød Jonas et nyt billede af babybulen med et baguddateret kort. Alt vel med maven. Baby er stadig mere end aktiv. Af og til i en sådan grad at jeg faktisk kan smage jern. Det er lidt som at få tæv indefra. På den gode måde, forstås, ikke mindst fordi jeg ved, at om ikke alt for mange uger, så er den væk. Maven. Eller i al fald den udspændte fornemmelse og den hyggelige kommunikation med barnet derinde.

Jeg får noget, der er mange gange bedre, men der ER noget helt særligt ved at være gravid. Også selvom man bliver træt og flad fysisk her sidst i graviditeten. Det er jo egentlig meget smart at man bliver tvunget ned i gear, fordi livet med en nyfødt også foregår i et helt, helt anderledes tempo end livet ‘plejer’.

Netop fordi mit energiniveau er på nedsat kraft, pakkede Jonas og Bean taskerne i formiddags og drog på en spontan miniferie til vestkysten hos farmor og farfar. De er hjemme igen om et par dage, og indtil da nyder jeg tiden, roen og flydende dagsplaner. Nåja og jeg får klaret en masse to-do ting. Med passende pauser imellem, naturligvis. Alt andet er en praktisk umulighed.

I dag har jeg malet den radiatorskjuler, som Jonas byggede for et par dage siden, sat alle Beans billeder fra dagplejen ind i et dertil indkøbt fotoalbum (der har ligget og ventet siden februar), sat lidt nye billeder op, skiftet andre ud, strikket videre på babytæppet (der er et uendeligt projekt, men stadig hyggeligt). Nåja – og købt en pakke Newborn-bleer. Læst en bog færdig.

Jeg er ikke i stand til at være alene hjemme uden at finde powertools frem og kombineret med et udpræget redebygger-gen er det ærligt talt svært ikke at gå all in. Efter at have boet sammen med en handy type i 5 år – en handy type, der til gengæld også er en veritabel prokrastinator og som ikke har helt samme forhold som jeg til hvornår (NU) et projekt skal igang – har jeg efterhånden rigtig godt styr på slagbor, skruemaskiner og vaterpas. I øjeblikket er den største udfordring for mine huslige udfoldelser maven, et ændret tyngdepunkt og grænser for, hvor langt jeg kan vende og dreje mig…

… og nu vil jeg give radiatorskjuleren anden gang maling inden resten af aftenen er dedikeret til sofaen, Netflix (gode forslag til hvad jeg kan se, når vores fælles seriefix Suits er off limits de næste par dage?), strikketøj og den chokoladebombe, jeg købte tidligere og et glas iskold lemonade.
 photo DSC_0492_zpsqhne0ma5.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

8 kommentarer

 • Anna

  Det lyder skønt med lidt ro til at passe babybulen og redebyggergenet 🙂 Jeg elsker også Suits!! Har du set White Collar? Ellers kan den nemlig varmt anbefales 🙂 derudover kan jeg af Netflix serier anbefale Grace and Frankie (eller er det omvendt?), Modern Family, Mad men og især Downton Abbey – den er virkelig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er en helt vild luksus at være alene hjemme – det sker så sjældent.
   … jeg gik faktisk igang med Downton Abbey i går! Den tegner rigtig godt og så er jeg en sucker for dygtige, engelske skuespillere 🙂 Modern Family er vi (desværre) igennem og Mad Men endte jeg med at blive irriteret på, sidst jeg fulgte med. Men tak for input 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Ja Downton Abbey fanger hurtigt 🙂 Gik faktisk også selv kold på Mad Men, men de første par sæsoner er rigtig gode synes jeg. Hvis I er vilde med Suits tror jeg også I vil kunne lide White Collar – det er lidt samme stil, men forskelligt plot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Noteret 🙂 Ja, de første sæsoner af Mad Men var supergode, men så gik der for meget drama i den på en eller anden måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har bare en rigtig fin mave!! Jeg er lidt forvirret, hvilken uge er du så reelt i?

  Jeg er selv i 34+6 i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg er et par uger længere fremme end 34 🙂 (Og tak!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Trankjær

  Kære Stine.
  Det lyder dejligt med alenetid hjemme i lejligheden. En anbefaling fra Netflix: The Americans. Jeg er fuldstændig pjattet med det og helt opslugt af forholdet mellem USA og Sovjet (foregår i 80’erne) i form af FBI og KGB. En spændende krimi-historisk serie inkl. en vild kærlighedshistorie. Ja, som du kan læse er jeg helt pjattet med den.

  Nyd dagene alene med dig og dine projekter, inkl. afslapning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Uhh! Dét lyder også godt! Jeg elsker når der er noget historisk eller samfundsrelevant indblandet også. Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jazz for kids