#28weeks

Lykken er… familietid

Vi elsker Tivoli, og siden Bean lærte at kravle har vi besøgt den gamle have med jævne mellemrum. Min mor er så skøn, at hun har givet os sølvkort de sidste par år, og det udnytter vi så ofte, som vi kan. Mens Bean stadig er relativt lille, er det en luksus at et besøg kan vare præcis så lang eller kort tid, som dagsformen tillader. En time, to eller tre og så er vi på cyklerne og på vej hjem igen.

Vi skal altid en tur forbi Rasmus Klumps legeunivers og som regel også se en forestilling og give den store bamse et kram, men Bean har også glæde af forlystelserne. Og ikke kun Veteranbilerne, Den Flyvende Kuffert eller en af de store dyrekarusseller, åbenbart. For da vi tog hul på vores Tivoli-sæson Kr. Himmelfartsdag (sammen med resten af Danmark!) faldt hendes opmærksomhed på en af de mere moderate rutschebaner, og hun lokkede sin far med på en tur – til stor fornøjelse for dem begge! Jeg forudser Tivoli-besøg med turpas inden for al for længe og mine to yndlingsmennesker på jagt efter næste omgang kilden i maven. Det fungerer fint for mig. Min vestibulærsans er ikke så veludviklet som Beans og jeg bliver virkeligt svimmel af ting, der snurrer rundt hurtigt.

 photo DSC_0269_zpsuoaakp56.jpg^^Lykken er en pølse og fritter med riiiigelig ketchup. Øko, of course 😉 Ikke dårligt at være i Tivoli med en lettere tømmermandsramt far.
 photo DSC_0258_zpskrw45pxw.jpg
 photo DSC_0260_zpsujxwqoig.jpg^^Farlig, farlig løve i sit løvebur med ‘vrede øjne, mor!’
 photo DSC_0267_zpssethcjs5.jpg^^’I-GEN’, blev der sagt, da turen stoppede. Vildt, men sjovt, åbenbart. 
 photo DSC_0255_zpsjbeypmcw.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#28weeks