Lykken er...

Inspiration til pusleområdet

eller: Redebyggeren slår til igen

Da vi flyttede ind for snart 3 år siden, nåede vi aldrig rigtig at få indretningen på plads inden Bean valgte, at det var hendes fødselsdag. De første mange, mange måneder var overskuddet der bestemt ikke til større projekter. Slet ikke projekter i rum, der var funktionelle nok, men haltede æstetisk… og siden? Ja, så bliver man vel lidt blind og har rigeligt andet hverdagsliv at forholde sig til. Mon egentlig ikke alle har et eller andet område derhjemme, der halter lidt?

Men NU, siger min indre redebygger, skal det være. Det er NU (og hellere i går end i dag) vi skal have optimeret baderummet og lavet et både praktisk og æstetisk rum med plads til pusling, diverse babysager – og almen hygge. Det betyder bl.a. et endegyldigt farvel til den lampe, som de tidligere ejere efterlod, og som virker og lyser, men som er tudegrim. Farvel også til det lille stykke umalet panel og til vindueskarmen, der skaller og har gjort det siden vi flyttede ind. Det betyder en ordentlig afslutning og bordplade over tørretumbleren og en smuk farve på et par vægge (det er vel aldrig overkill med lidt smuk Farrow & Ball, vel? Mit farvecrush i moodboardet hedder Light Blue, no. 22). Nye lamper, ny opbevaring, nye spejle. Lidt nyt til væggene. På budget, vel at mærke, for der er også et par andre, væsentlige gør-det-(næsten)-selv projekter i horisonten.

Derfor er jeg i fuld gang med at indsamle inspiration, kigge igennem farvekort og lure på tilbehør. Lidt genstande har også fundet vejen herhjem. Jonas er mere end tilfreds med at blive ladt ude af overvejelsesfasen. Som han selv siger, så svarer mine spørgsmål om hvilken farvenuance, der vil fungere, omtrent til hans om diverse fodboldhold. Heldigvis er han villig til at gøre det hårde arbejde, nu hvor jeg selv må erkende, at jeg har nogle fysiske begrænsninger, og derfor ikke kommer til at svinge slagboret til alle projekterne. Så han kører ud og hente diverse møbelhandler fra dba og kommer til at sætte skabe og lamper op. Han er god på den måde. Jeg er på min side varm tilhænger af, at man også skal kunne se, at her bor en mand og holder mig fra det alt for polerede og tuttenuttede. Måske er det derfor, jeg har relativt frie tøjler til at indrette?

Jeg har lyst til et rum med en douche, blågrøn farve og med tilbehør i forskellige naturmaterialer og metaller, der skaber et roligt miljø. Det, synes jeg, passer godt til vores baderum og til pusleområder generelt. Der behøver ikke være så meget ballade og farver – så er det lettere at holde fokus på nærværet og den kontakt, der jo også ligger i at skifte bleer, bade og nusse bløde babylår.

Moodboardet herunder samler nogle af mine inspirationskilder til en fin pusleplads og baderum so far. Jeg planlægger et ‘før og efter’ indlæg med projektet – inklusive budget, for tanken er et holde de samlede omkostninger omkring 1500 DKK, og indtil videre lader det absolut til at holde. Det hjælper også, at jeg er blevet stillet en udfordring. Mere om det senere. Jeg har i øvrigt samlet flere fine ideer på Pinterest i mit Nursery-board, til dem der måtte være interesserede.

pusleområde

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Julie

  Ved I om I venter en dreng eller pige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fungerer det ok, at have puslehynden liggende med siden til? Jeg er også ved at indrette pusleplads, og er i tvivl om ikke, det kommer til at være upraktisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Pas – vi har plads til puslehynden ved siden af vasken, hvor den ligger på den lange led. Men jeg har set det en del steder, så jeg tænker, det er til at arbejde med? Jeg synes dog umiddelbart, den løsning, hvor barnet ligger ud fra éen i stedet for med siden til, virker mest logisk og praktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...