Noget om alkohol på en fredag aften

Julekalendre til børn og voksne

15. november. Så er der en halv måned til min yndlingsmåned på hele året. Jeg E.L.S.K.E.R. jul. Og Bean har heldigvis arvet min passion for all things Christmas’sy, og i år er første år, hvor hun for alvor forstår, hvad det handler om. Sidste år blev hun fan, men alting var en overraskelse for hende, og forrige år var hun bare 7 måneder og arbejdede mere på at kravle end at jule. Desuden skal jeg for første gang holde min egen jul i mit eget hjem. Ergo: jeg har ikke tænkt mig at gå ned på jul i år. På nogen måde.

Jeg købte de første (nye) dekorationer for snart en måned siden, og har planer om at sy mit eget juletræstæppe. Og så er der julekalendrene. Som er så hyggelige. Derfor har jeg samlet mine bedste bud på julekalendre for voksne og børn. Til børnene hører den klassiske U-landskalender, men der har også sneget sig kalendre ind, som kan erstatte stress og jag med at finde 24 små gaver til julesokken. Til de voksne handler det mest om god smag 😉

jul voksen

Til de voksne er der lækkerier fra Peter Beier i nostalgisk indpakning // Summerbirds enkle romantik // Ekstra dage fra Simply Chocolate (som vi har været meget glade for de sidste par år. Overvejer stadig om ikke også den skal flytte herhjem) // Maskulin no nonsense fra Bülow, som vi fik første gang sidste år, og jeg købte den i går. For helt ærligt? Hvem kan ikke lide god lakrids?julekalender barn

Til børnene er der den klassiske u-landskalender, som var fast element i hele min barndom // Små mennesker skal ikke spises af med dårlig chokolade – Summerbirds børnekalender er lækker og fin // Playmobil har flere fine julekalendere, men denne er jeg faldet for: den passer til Beans alder og har 24 hyggelige figurer // LEGO har også gode bud på kalendre, der overflødiggør behovet for at finde 24 pakkekalendergaver – fx fra City-serien og fra Friends-serien.

Har du købt årets julekalender?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om alkohol på en fredag aften