At være højgravid: En vaskeægte, skizofren, emotionel rutschebanetur

Kit Company – skøn DIY for voksne og børn

[Indeholder reklame – modtaget til test]

Det er næppe nogen hemmelighed, at jeg elsker at sysle. Især med strik, naturligvis, men jeg synes også det er hyggeligt at lave kreative projekter med pigerne. Dog må jeg være helt ærlig og sige, at jeg synes det er sjovest, når resultatet også er et, jeg kan holde ud at kigge på! Derfor sprang jeg til med med samme, da jeg fik muligheden for at teste et par af de fine kits fra Kit Company. Pigerne og jeg kiggede alle muligheder igennem, og det var virkelig svært at vælge. Vi endte med E’s favorit, modellervoks, og K’s favorit, blomsterpresse. Men havde de fået lov, havde de valgt det hele.

Kit Company er helt nyt og shoppen er en samling af superfine DIY-ideer til dig, der gerne vil lave kreative projekter til hjemmet, til gaver og med dine børn – af den slags, man gerne vil have stående eller bruge i hjemmet. Forstå mig ret. Jeg synes også det er skønt, når K slår sig løs og bygger og maler kakao-robotter ud af tom emballage. Min æstetiske sans har bare ikke det store behov for at have dem stående fremme på reolen, og jeg synes ikke rigtig, jeg har kunnet finde krea-sæt der henvender sig til voksne, men hvor børn kan være med også.

Forleden lavede pigerne og jeg vores egen modellervoks – og det var ærligt talt både meget lettere og sjovt for pigerne at deltage i, end jeg havde troet. Selv E, der er godt og grundigt på vej til at blive en rebelsk threenager kunne holde koncentrationen. Dels er der en meget brugervenlig vejledning i sættet og ALT du skal bruge følger med (vand og gryde undtaget, men mon ikke de fleste kan finde det hjemme!) og dels er hjemmelavet modellervoks bare virkeligt meget lækrere end det, man kan købe. Så lærte jeg også noget nyt.

Teksturen på modellervoksen er virkelig lækker, og eftersom alle ingredienser er uden mystiske e-numre og potentielt kan spises, så er der heller ingen stram kemisk odør ved voksen. Pigerne æltede på livet løs med de forskellige farver og resultatet blev bare så fint. Vi klarede en potentielt sprængfarlig ulvetime på den skønneste måde med to piger, der var så stolte af deres egen indsats og ikke mindst resultatet, og voksen har været fundet frem en god håndfuld gange siden den blev fremstillet.

Voksen holder ca. 2 måneder i de lufttætte beholdere og i et sæt er der nok til at lave to omgange modellervoks.

Skal det være mere voksen-agtigt, så lurer jeg også på linoleumstryk-sættet, stempel-kittet og kittet til at lave din egen sæbe eller læbepomade, men find dine egne favoritter HER

Når du bestiller et sæt fra Kit Company modtager du en lækker, lille pakke med en rigtig god, brugervenlig vejledning og alt, du skal bruge til at lave skønne DIY-projekter til priser fra 150-450 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være højgravid: En vaskeægte, skizofren, emotionel rutschebanetur