Efterårs-ZOO og snotnæser

VIND: 500 kr til shopping på Fisketorvet

For lidt tid siden var Bean, Kæreste og jeg inviteret ud på Fisketorvet sammen med en flok andre bloggere for at høre om og opleve, hvorfor de har opnået 4-stjernet status som familievenligt sted.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har haft masser af fordomme om storcentre – og i særdeleshed Fisketorvet. Jeg må dog med armen på ryggen og nødtvungent indrømme, at de immervæk har oppet sig siden den spæde begyndelse. Stemningen er blevet rarere og mere imødekommende – ikke mindst på grund af de lækre sofa-arrangementer (MED stikkontakter til telefon og computer), som har afløst kønsløse bænke. Fra flere pålidelige kilder ved jeg, at ammeloungen er superb, og det er bestemt også et plus i min bog, at der er børnetoiletter. Det gør det alt andet lige noget lettere at have små mennesker med på tur. I Cinemaxx er der desuden børnebio kl. 10 hver dag. Det er et rigtig godt tidspunkt for os, der stadig har en middagslur at tage hensyn til. I oktober er det Emil og Ida fra Lønneberg, der kører, hvis nogen skulle have lyst til at genopleve den med deres børn.

Bean og Kæreste er fans. Sådan all round. Bean endte endog med at blive vældigt glad for blæksprutten Bertil – centerets mascot – sådan på afstand. For up close var hun ikke i humør til spruttekrammere lige da vi ankom, men hun ville vældigt gerne gense sprutten i stor størrelse, da vi skulle hjem.

Min hovedanke mod storcentre (det gælder også Fisketorvet) er manglen på ordentlige spisesteder. Hvorfor skal det hele være noget snask? Det forstår jeg simpelthen ikke. Til gengæld er sikkerhedsfaktoren ikke noget, der skal kimses ad. Bliver et barn væk, så er hele centeret på sagen – og det er immervæk noget tryggere end hvis et barn bliver væk på Østerbrogade. (Læs mere om den slags ‘spændende’ hændelser hos Iværksættermor – jeg lover, slutningen er lykkelig)

Nå. Men pointen er, at Fisketorvet faktisk er blevet bedre end sit ry, og det skal du da også have lov at se med egne øjne. Derfor har jeg fået lov at udlodde et gavekort på 500 DKK, som du kan skalte og valte med. Klik ind på Instagram for at deltage – HER

 photo DSC_0010_zps81ed51ab.jpg
^^Blæksprutten Bertil har virkeligt vundet Beans hjerte

(Indlægget er udgivet i samarbejde med Fisketorvet. Indhold og billeder er mit)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs-ZOO og snotnæser