Den dag, det blev forår

VIND: 6 måneders Netflix – og Græsenkens guide til skærmtid

I anledning af, at det er officiel græsenke-uge her på Østfronten og at jeg har fødselsdag på onsdag, har jeg en række konkurrencer planlagt til jer. Vi lægger ud med noget, som vi er vældigt glade for herhjemme alle tre, så læs med – gulerodden findes sidst i indlægget.

Vi har nogle klare favoritter på Netflix herhjemme, der redder trætte eftermiddage og græsenkeaftener. I øjeblikket er Bean fuld-stæn-digt optaget af My Little Pony-universet; af sangene og de sukkersøde, tuttenuttede, pastelfarvede hovdyr. De er harmløse, har søde venskabsbudskaber og de kan redde ulvetimen og forvandle en frådende minitornado til en blid og syngende ‘Bronie’… (Og hvis du ikke ved, hvad det er, så findes der en ret underlig og underholdende dokumentar ved det navn, der fortæller historien om hvordan unge mænd i hele verden tager deres livsfilosofi fra de visdomsord, ponyerne siger. I kid you not.)

Jeg, for mit vedkommende, er frygteligt glad for at sidste sæson af How I Met Your Mother E-N-D-E-L-I-G er kommet på Netflix. Selvom Jonas og jeg har set hele serien op til nu sammen, så har jeg fået officiel tilladelse til at se den, mens han er væk. Til gengæld har jeg lovet at holde nallerne fra House of Cards sæson 3 (selvom det bliver svært!)

Hvis du er mere til dokumentarer sådan helt generelt, så klik forbi Mortified. Konceptet lyder mærkeligt, men det fungerer ret fantastisk, at se en flok almindelige mennesker læse op fra deres ungdoms dagbøger fra en scene. Det er underholdende, tåkrummende, oplysende – og der er helt sikkert et eller andet ungdomsscenarie, som du kan relatere til.

Og SÅ til konkurrencen! 3 af jer kan vinde 6 måneders Netflix. Smid en kommentar og giv mig et godt bud på gode film, som jeg kan lokke Jonas til at se! (Der er grænser for hvor mange superheltefilm, jeg kan holde til. Trods alt) Og du er mere end velkommen til at følge med på Instagram (@ostfronten) og til at dele og/eller like på Facebook <3

Jeg finder en vinder om en uge, mandag d. 16.3.

angulus^Snap fra forleden og de smukke overgangssko fra Angulus. Deres chelseastøvler er simpelthen fantastiske – og vi har haft mange varianter efterhånden. Disse er købt i Søstjernen. Vi nåede i øvrigt først hjem i dag kl 18, for det var alt for skønt vejr til at lave andet end at lege udenfor. Faktisk legede vi så længe, at det nåede at blive spisetid – og heldigvis var der god plads på Laundromaten. Bean var ikke ked af at have AL legetøjet for sig selv efter at have delt med andre i børnehave og på legeplads en hel dag.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

47 kommentarer

 • Ida

  Herhjemme er vi på HBO holdet, men vi er absolut klar til at lade os omvende 😉
  Jeg vil anbefale jer at se This must be the place. Intelligent, god og fascinerende lille filmperle med både mande- og dameappeal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Serier: House of cards og Breaking bad hvis i ikke har set den
  Film: hunger games 1-2-3, American sniper (men den ender ikke godt), pompeii, John wick,…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg har set og læst enormt meget med relation til Anden Verdenskrig i løbet af det sidste halve år. For et stykke tid siden så Sømanden og jeg den tyske film Falskmønterne (tror nok, at det var det, den her). Aj, den er god. Enormt skræmmende men fantastisk fin formidling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  White collar med yummy Matt Bomer .Grimm er mærkeligt, men fanger alligevel lidt. Og New Girl med zoey Dechanel er smækfyldt med god humor! Ved godt, det er serier og ikke film. Men de kan virkelig anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette er ikke helt nye film, men alligevel fim jeg først selv har set for nyligt. En der virkelig ramte mig var “the reader” og derudover “Dallas buyers club”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Må man være med selvom man ikke rigtigt har nogle film at anbefale? Er vist ikke et filmmenneske eller også er jeg bare stadig for meget i barselsmode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har opgivet at se film sammen, fordi Hr. f insisterer på at se apokalyptiske film og jeg personligt kun ser noget med Jennifer (Hudson, Lopez, Anisthon, Garne & I ved hvad jeg mener).

  Vi har dog set Birdmand og Teorien om alting sammen fornyligt. Begge så ganske anbefalesværdige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Det er selvfølgelig ikke en film, men har selv lige fået øjnene op for den engelske (amerikanske?) udgave af serien forbrydelsen, (Killer) og den er bestemt værd at se for både kvinder og mænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Olsson

  Sherlock og Doctor Who er jeg ret begejstret for .. Sammen med Lie to me og Bones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Årh sådan 6 mdr. kunne jeg så godt bruge nu hvor barslen er rundt om hjørnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil anbefale serien Orphan Black fordi det er vildt hvad én skuespiller kan gøre med en masse roller uden at man bliver forvirret. Og fordi kloning er interessant og skræmmende.

  Hvis det SKAL være en film så siger jeg den nye biofilm med Will Smith ved navn Focus. Fordi den er sjov og mandevenlig gambler style. Ved ikke om den havner på netflix.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg får slet ikke set film i øjeblikket, men sværger til serier som SOA, Homeland og OITB.
  Hvis jeg vinder skal jeg i gang med Suits og House of Cards også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  i anledning af, at jeg selv skal være græsenke lige om lidt (hvorfor tager man ikke sin familie med på studietur? Jeg spørger bare!), deltager jeg meget gerne i denne konkurrence…
  Et lidt skævt film-tip er den polske ‘Ida’, som vi begge var svært begejstrede for. En lille perle, der gør indtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg ELSKER Orange is the new Black….!! Og det gør min mand også. “Den tredje mand”.. er en god, men gammel film.. Ved faktisk ikke om den findes på Netflix.. Elsker også Suits..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er en ældre sag, men en af mine absolut favorit film (og så er den med seje Kevin Spacey og Kate Winslet). The life of David Gale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg lokkede min mand til at se Beast og the Southern Wild. Det gad han godt, han er ellers slet ikke til den slags. Jeg er også vild med Tiny Furniture, Gomorra, Au revoir les enfants og Fargo …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg kan varmt anbefale En flænge i himlen, så smuk, livsbekræftende og enormt sørgelig. Den bliver på intet tidspunkt plat sørgelig, som mange film kan blive. Jeg stortudede i biografen, og manden min havde også lidt røde øjne;) Det er mærkeligt at så sørgelig en film, kan være så livsbekræftende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg er altså også mest til de dersens action/superhelte film, så jeg er nok ikke den helt rette at spørge 😀 Dog har jeg et blødt punkt for filmen “Legends Of The Fall”. Uh, den er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Er en sucker for de nye Sherlock med Cumberbatch. Og så har jeg endnu til gode at se the iron lady, moonrise kingdom og the king’s speech. Men dem glæder jeg mig til at se på flix’en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg er nu egentlig selv også glad for superheltefilm ind imellem, men derudover hvis jeg tænker tilbage på gode film jeg har set er der f.eks kongens store tale …..
  Jeg ville elske et netflix abonnement, da jeg er gået på barsel og snart venter nr 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Her står den “House og cards” og “Homeland” i øjeblikket, men nogle bud på film kunne være “The prestige” eller “Chasing maverick”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Fury er en fremragende film hvilket jeg blev noget overasket over. Jeg er nemlig sslet ikke til krigsfilm, men den her er virkelig god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååhhh jeg ville elske at vinde for vi elsker film og serier her hos os 🙂

  Din.giveaway.ligger.her.og.samt.mange.flere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Looper! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie C

  Er desværre ikke i stand til at komme med anbefalinger, den sidste film jeg så i biografen, var Avatar (pænt kedelig), og jeg har aldrig prøvet Netflix, men krydser fingre for at jeg kommer til det nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Labor day 🙂 Den er så god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Jeg har med stor begejstring lige genset Francis Ford Coppola’s Dracula. Jeg elsker simpelthen den film <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Er blevet ret vild med serien The Walking dead

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg synes i skal se Dallas Buyers club. God og flot men bestemt også rørende film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Hunger games er vældig god. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg vil helt klart anbefale House of Cards 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Helt sikkert Hunger Games

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne SÅ godt bruge Netflix i 6 måneder! Flyttede hjemmefra for to år siden og har siden da, ikke set tv. Noglegange kan man finde noget sjovt på Youtube, i klip der er længere end 5 min. – men det er sjældent! Budgettet er nemlig stramt 😀

  Ved selvfølgelig ikke om nogle af disse film er på Netflix eller hvor I ellers ser, men det er nogle af mine yndlingsfilm:

  – Seven Pounds
  – If I stay
  – Se min kjole
  – Cyberbully
  – Girl, interrupted
  – Maleficent
  – Nordkraft
  – The purge
  – The purge: Anarchy
  – Taken
  – Taken 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Wolf of Wall Street er must-see.. Han vil elske at se Kingsmen – Secret Service, og den er underholdende – på en ultra voldelig måde..
  Vikings. Men det er ikke netflix..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Elsker også House of cards – og er heller ikke kommet igang med tredje sæson endnu, da vi herhjemme lige skal have tygget os igennem Suits

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Bech

   Havde skrevet verdens længste kommentar, men så udgav den kun en lille del!

   Så nu holder jeg det kort! Vi har samme superhelteproblematik! Kompromiset er film af quentin tarantino – der går næsten superhelt i den – filmene er skønne – både smukke film og historier! Se django unchained og inglourious basterds !!

   Og se også serierne Suits og orange is the new Black, de serier vil I garanteret også elske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Jamen der er så mange gode film 😀 Min kæreste er dog ikke altid enig i mit valg. Han kunne dog heller ikke lade helt være med at trække på smilebåndet til “How to get rid of a guy in 10 days”, så det ville være min anbefaling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  En verden udenfor(The shawshank redemption) – en rigtig morale-film, men virkelig en must see!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas S

  Konen og jeg har lige set Luther – det er godt nok ikke en film, men en super fed og spæendende serie med nogenlunde afsluttende afsnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Vi ser ikke rigtig film på Netflix da det hovedsagligt er lidt ældre film de har, men hold op hvor er vi blevet storforbrugere af deres serier 🙂 Modern family, Orange is the new black, breacking bad osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  I skal altså se den der film med Jennifer Lawrence og ham der, med de pæne lyseblå øjne.. Hvad fanden hedder den.. Mm, imdb’er den lige.. SILVER LININGS! Har I set den? FIN film. Og så er der den der franske semi-gyser-serie (I know, fransk, så tænker man ‘meh’ – men den er fanme god!) The Returned, hedder den vist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvem kender ikke den problematik?! (Lidt det samme med Discovery og bil-fjernsyn…åh!) Hjemme hos os er vi dog begge til de “sjove” film af Anders Thomas Jensen (De grønne slagtere, Blinkende Lygter, Adams æbler, etc.) og så thrillere, hvor politik, økonomi, etc. er centrale temaer.

  Og så er vi begge totale suckere for MadMen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej film – det ser jeg ikke mange af> Æder pt How I met your mother og New Girl;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  åh det er svært… lego movie? :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Når den kommer på Netflix skal I klart se The Judge. Fabelagtige skuespillere i 2xRobert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Moonrise Kingdom er virkelig fin. Jeg glæder mig selv til at se Adeles liv og Dallas Buyers Club. Og så så jeg lige, at de havde Lost in Austen. Den er måske ikke noget for din mand, men hvis du er Austen-fan, er den helt klart vær at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg kan anbefale “sådan træner du din drage 2” – en god tegnefilm både for børn og voksne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag, det blev forår