Freestyle strik. Hospitalsblusen, der endelig blev færdig

Græsenkens TV-guide

Over den kommende halvanden måned har jeg en del græsenke-tid i udsigt. Dels bruger Jonas en masse hverdagsaftner på biblioteket med at rette opgaver og lave forberedelse og bestyrelsesarbejde og generelt indhente den arbejdspukkel, han og jeg begge fik i december. Dels er der en række forskellige herre-weekender i februar.

Det frigiver fjernbetjeningen til mig, og jeg har samlet mine bedste bud på god underholdning i fjernsynet. Måske du kan blive inspireret – og du er mere end velkommen til også at inspirere mig! Og i og med, jeg ikke har et eneste billede af mig selv, der ser fjernsyn, så bliver det et throwback til den græske sommervarme og en anden, der kobler af med lidt skærmtid.

DSC_0573

Ingen januar uden Årgang 0. Jeg har fulgt med fra start, og jeg synes det er så hyggeligt at komme med inden for hos familierne. (Sendes på TV2)

DR3 har fulgt 10 mennesker over 11 uger, mens de forsøger at klare sig i den norske natur. Alene i Vildmarken er klippet sammen af de medvirkendes egne optagelser igennem ugerne, og selvom jeg kunne have ønsket mig formatet lidt anderledes – eksempelvis at man over et afsnit fulgte 3-4 personer i stedet for alle 10 – så er det rigtig interresant at se, hvad det gør ved mennesker at være (selvvalgt) isolerede i et barsk miljø. (Sendes på DR3 – kan ses HER)

Det var flow-tv delen. Som regel er det svært for mig at følge med i tv-udsendelser, fordi jeg aldrig ved, hvornår der er bud efter mig på børneværelset. Derfor er jeg svært glad for Netflix og muligheden for at pause og/eller helt genoptage et afsnit eller en film, når der er tid til det.

Jeg elsker (stadig!) Call the Midwife, og jeg har genset hele serien og er netop nu ved at se den nyeste sæson endnu en gang. Det er bare så godt! BBC-drama når det er bedst. (Findes på Netflix)

Der ligger desværre stadig kun den første sæson af Outlander på Netflix (IND i kampen, altså!), men den har jeg også set et par gange. Uij, det er godt fjernsyn. Og en virkelig, virkelig pæn mand. Og dame, for den sags skyld.

I den historiske boldgade er også The Crown, hvor hovedrolleindehaverinden netop har vundet en Golden Globe for sin indsats. Den er absolut seværdig og rigtig godt produceret. Det er historien om den unge dronning Elisabeth, der får kronen i en tidlig alder og hendes proces mod at blive dronning og finde sin egen vej. (Findes på Netflix)

Når Jonas er hjemme, så er der dømt Sherlock. Serien ligger på Netflix, og der kommer i øjeblikket et nyt afsnit hver uge. Den er vanvittigt god, spændende og ekstremt velspillet – og jeg elsker, elsker, elsker Benedict Cumberbatch. Hvis du endnu ikke har set med, så start fra første sæson og lad dig indfange af universet.

Skal det være let underholdning med et strejf af nostalgi, så er de fire nye afsnit af Gilmore Girls et kig værd. Det fungerer bedst, hvis du i forvejen kender (og elsker) serien. De ligger også på Netflix.

8 kommentarer

 • Rikke

  Åh Call the midwife er så godt. Og sæson 6 starter snart på BBC. Håber Netflix snart får den også, for savner virkelig at se den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Kan man streame BBC (lovligt) herhjemme fra? MUST SEE

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva

  Vil bare lige tippe om, at sæson 2 af outlander ligger på viaplay, og den slutter virkelig med en cliffhanger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvis ikke du allerede har set den så Downton Abbey – specielt hvis du er glad for the Crown!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Downton er set (et par gange!) Den er SÅ god, jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det passer perfekt, dette indlæg. Jeg har nemlig også en del græsenketid frem til sommer (og derefter de næste 3,5 år), da manden min skal læse nogle moduler på Forsvarsakademiet.

  Hvis du ikke har set Sherlock på Netflix, er det et MUST SEE (hov, det har du, da jeg lige fik læst dit indlæg helt færdigt :)). Så tredje og sidste afsnit af denne sæson i går aftes, og jeg sad halvdelen af tiden under et tæppe. Mindre nervepirrende men mindst lige så godt fjernsyn er også Grand Hotel (hola Julio!) og Reign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg ELSKER Sherlock! Vi skal se sidste afsnit i aften. Reign mangler jeg at kigge på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freestyle strik. Hospitalsblusen, der endelig blev færdig