I himlen er der kager og sommerfugle

VIND: ballet i børnehøjde (og et pip fra en træt græsenke)

Phew, der er knald på her på Østfronten. Travl, travl uge på jobfronten (hold øje med Strut i næste uge – der kommer til at ske spændende ting!) ovenpå en skøn men travl weekend – og læg dertil at jeg er alene på voksenfronten denne uge, fordi Kæreste er på studietur med sine elever.

Igen (og igen og…) må jeg give stående ovationer til single-forældrene derude. I er hardcore. Jeg har en fornemmelse af at nogen har syet en hat af træthed fast til mit hoved, og når Bean ENDELIG er faldet i søvn efter en god times putning sådan ca. halv ni og jeg har klaret det arbejde, der kommer med hjem, så jeg kan hente hende til sædvanlig tid.

… for lige at slå det fast, så er det IKKE en klagesang, og jeg synes bestemt ikke det er synd for mig! Men damn, jeg var flad nærmest allerede før ugen gik igang, og jeg er fuld af beundring for alle de forældre, der klarer hverdag, job og barn solo. På fuld tid. Uden at hjemmet ligner en ulykke.

Nå. Men det skulle jo egentlig handle om noget helt andet! Nemlig en rigtig fin konkurrence til jer. I efterårsferien er der ballet i børnehøjde, og jeg glæder mig til at introducere Bean for den verden både med Bamses ballet på Det Kongelige Teater og når Dansk Danseteater og børnene fra Tivolis Ballet Skole sætter forestillingen DEN RØDE BALLON op i Dansehallerne. Det er Tim Rushton, der står bag koreografien i en klassisk historie fra den franske børnelitteratur om venskabet mellem en dreng og en drillesyg, rød ballon. Læs meget mere HER

 photo Den-roslashde-ballon_ikonfoto_Bjarke-Oslashrsted-2_zpsa0326bab.jpg

Jeg udlodder 2×2 billetter til forestillingen d. 15.10. kl. 13

Du skal bare svare på hvem, der danser i DEN RØDE BALLON?

A. Børn fra Den Kongelige Ballet
B. Børn fra Frederiksberg Balletskole
C. Børn fra Tivolis Ballet Skole

Jeg trækker en vinder d. 2.10.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

12 kommentarer

 • Jane

  Jeg gætter på C børn fra Tivolis balletskole.
  I linket står der børn fra Christianhavns balletskole

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, det var mig, der satte det falske link ind (jeg SAGDE jo, jeg var træt!) Det er rettet nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Pyh ja, den træthed slår hårdt! Og så oven på en weekend på farten… Det gør jo ikke udgangspunktet mere overskudsagtigt 🙂

  Nå, men jeg vil da gerne vinde billetter til børneballet. Svaret er
  C: Børn fra Tivolis Ballet Skole

  Imorgen er det torsdag – dagen før før dagen, hvor det er weekend. God torsdag til dig og Bean! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en veninde der er alene med tvillinger. Det må bare være så hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det kan jeg slet ikke forestille mig, hvordan man kan. Jeg sender lige en ordentlig omgang respekt afsted til hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ML

  Også herfra hatten af til enlige forældre, der kan jonglere det hele – og få det til at se let ud! 🙂

  Er sikker på at vores storemus ville elske en tur i det kongelige for at se bamse danse ballet 🙂 Og svaret er jo C. Vi krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Svaret er C 🙂 jeg er sikker på at det vil være en kæmpe oplevelse for min datter, hvis vi bliver de heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Guerrero

  C) Tivolis Ballet Skole ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Svaret er C – Børn fra Tivolis Ballet Skole. Det er den fineste lille fortælling for børn i alle aldre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Findes svaret i de tre du har opstillet. Så vidt jeg kan læse så er det Elever fra Christianshavns Balletskole som udfører den smukke ballet.. http://www.danskdanseteater.dk/forestillinger/den-røde-ballon

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Der er mig, der har sat et forkert link ind! Det er rettet nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja, stor respekt til enlige forældre!

  Og det er C, der er det rigtige svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I himlen er der kager og sommerfugle