Onomatopoetikon

Farverig playdate og farvel til far

 photo kajata30A0rnlegepladsen_zps7710480b.jpgSidste lørdag havde Bean og jeg en playdate med mødregruppen på Tårnlegepladsen – rimeligt koldt sådan en tidlig forårsmorgen (den første forårsmorgen, faktisk), men iført det rigtige udstyr, er det intet problem. Bean er overbevist om, at hun kan alt det, som alle andre børn kan. Og dem der er mindst dobbelt så gamle som hende. Så derfor skulle vi selvfølgelig også bestige de store tårne og rutschebaner. Mange, mange gange. Og de er altså ikke bygget til piger på 22 måneder. Eller mødre på nærved-og-næsten-30-år. Men det lykkedes til barnets store begejstring. Mine knæ var knap så glade)

Jeg elsker (i al beskedenhed) det her billede, der så fint fanger min datters ambitionsniveau og komplet manglende (an)erkendelse af sine egne begrænsninger.

Alting i hendes liv går så stærkt lige nu – hun er i en rivende udvikling med kommunikation, med selvstændighed, men forståelse – med alting. Men jeg ved stadig ikke, hvordan jeg får hende til at forstå, at hendes far er væk de næste 8 dage…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

4 kommentarer

 • Hun er sej, er hun, hende Bean! Men æv til det med bortrejst far. D og jeg var alene en hel weekend for lidt tid siden, og han spurgte efter sin far mange gange i løbet af de tre dage. Så er otte dage lang tid… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er hun i hvert fald! Weekender har vi efterhånden en del af under bæltet, men over en uge er noget hø. Altså, vi skal nok klare det. Jeg kommer nok til at blive rimeligt træt og flosset i kanterne. Men jeg tror, hun er gammel nok til at savne – og det bliver hårdt. I dag er der blevet talt en masse om, at far er ‘pist væk’. Øv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pist væk lige frem? Årh altså…
   Håber I har haft en dejlig weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   ‘Pist væk’, ja. Den er lidt ond. Jeg er igang med at finde på en måde at illustrere for hende på, at far kommer hjem igen om ikke aaaalt for længe. Det har været en dejlig weekend, selvom jeg er ret flad lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onomatopoetikon