VIND: Michelle Carlslund illustration

CPH Fashion Week: Farvel og tak for denne gang

Jeg har været til modeugens sidste arrangement (for mit vedkommende!) og det er faktisk meget rart at sige ‘farvel og på gensyn’, for der er knald på denne uge!

Der kommer lidt mere på bloggen om det hele over det næste stykke tid, men for nu er jeg bare nødt til at dele dette billede af Bean, der var med til den flotte åbning af Angulus’ flagshipstore i Sværtegade i Indre By – er der nogen tvivl om, at hun havde en fest? Det skal naturligvis være sjovt for alle, når man har sit (blogger)barn med, og hvis hun ikke havde været frisk, så var vi ikke kommet. Men hun brugte halvanden time på at spise jordbær med chokolade og andre (mere eller mindre sunde) snacks, lege med heliumballoner og danse til Rosa Lux. Hun var ikke heeelt stille under Majse Njors fine åbningstale, men heldigvis var der ingen, der så skævt til glade grin fra min lille fashionista.

 photo DSC_0243_zps4c9179c7.jpg
 photo DSC_0241_zps752db394.jpg
Selvfølgelig havde Bean Angulus på. I dagens anledning et spritnyt par kitgrå tullesko – samme model og farve som hun har haft 2 andre af i mindre størrelser. (Jeg kom til at lave lidt ulykker i den lokale yndlings-skobutik tidligere i dag… Kig endelig forbi Søstjernen, hvis du vil spare masser af penge på lækre børnesko indtil på mandag!) Bean skønne cocktailkjole med peplum er fra H&M ligesom sokkerne med flæser.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Hvor ser hun skøn ud 🙂 Og ja efter sådan en modeuge er man træt.. Jeg var der fra søndag til tirsdag, og er stadig bombet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak, Henriette! Jeg var så træt, at jeg faldt i søvn midt i en krimi på sofaen i går… Og jeg har endda ikke været til nogle sene arrangementer (men har til gengæld også passet almindeligt job samtidig med modeugen)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Michelle Carlslund illustration