Dagens mor: Wedding Edition

VIND: Michelle Carlslund illustration

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker grafik og grafisk kunst, og jeg har længe haft mere end et godt øje til Michelle Carlslunds univers.

Nu har hun skabt nogle herlige nye motiver, der både er skønne på børneværelset og i stuen (eller hvad med den honningglade bjørn, som er min absolutte favorit, i køkkenet?), og jeg har fået lov at udlodde et valgfrit tryk af de nye motiver til en af jer!

Noget helt nyt er at motiverne fremadrettet trykkes på stenpapir, der er lavet af kalksten, og er miljøvenligt. Eftersom jeg ikke ved så frygteligt meget om stenpapir (eller papirtyper i det hele taget, låner jeg Michelles egen forklaring)

Stenpapir er lavet af kalksten. Det er smidigt og vandafvisende men føles blødt og lækker i hånden samtidig med, at det har et mat finish med klare farver.

I produktionen af stenpapir bliver der hverken brugt træ, vand eller blegemidler, og stenpapir er således et grønt og miljøvenligt alternativ til det almindelige papir.

Hvis du – som jeg – er vild med Michelles univers af sømænd, bjørne, tigre, klovne og byer, så skal du bare smide en kommentar herunder med et forslag til hvor du ellers kunne tænke dig at se disse print. Jeg ved nemlig, at Michelle har spændende planer om at udvide sortimentet! Så. Drømmer du om en klovn på skærebrættet, en tiger på et viskestykke eller noget helt tredje?

 photo michellecarlslund_zps7a9b2a2d.jpg

Jeg trækker en vinder på onsdag d. 13.8.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

27 kommentarer

 • Tarkoflen

  Hvordan skal man dog kunne vælge? Der er så mange fine!

  Nå men jeg gad virkelig godt have nogle af de fine huse som puder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sikke nogle fine tegninger, i skønne, klare farver. Jeg kendte ikke rigtig Michelle Carlslund før, men baseret på de billeder du har lagt ud her, er det da helt sikkert noget der skal tjekkes ud. Jeg kunne godt finde på at sæte “hey tiger” op på den hylde der indeholder alle min kærestes sokker. Så når han er træt og morgensur, og rækker ud efter tøjet, kan han lige se “hey tiger” og så blive glad igen. Den praktiserer jeg nemlig på en lang række andre punkter, så hvorfor ikke også klædeskabet, som jo er noget af det første han ser om morgenen?.. Skøn aften til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg syntes puder eller sengetøj vil bære smart i de smukke mønstre !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L.

  Jeg er helt vild med Hey Tiger A4 billedet. Og kunne være fint med andre i den stil helt enkelt og med er dyr – min datter er fx. helt tosset med elefanter, hunde og kaniner 🙂
  Jeg kunne bestemt også se den honningglade bjørn i mit køkken. God idé og ville se så fint ud!
  Krydser fingre for at en fin plakat ville finde vej herhjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor fint! En tiger på juniordyne-betræk kunne være sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Trankjær

  Hej Stine. Det ville være sjovt og hyggeligt med motiverne på fx børnekopper og børneskåle/tallerkner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joyce

  Orv, de er søde. Jeg synes de kunne være fine på badehåndklæder eller lignende =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Disse prints kunne være rigtig søde på børne T-shirts eller bodystockings. Jeg er ret vild med tigeren : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  På kopper og tallerkener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  sengetoejet ville vaere rigtig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker de fine, skønne tegninger kunne være så skønne på børnesengetøj! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Eiland

  Uhh jeg tænker enten noget børnetøj eller illustreret børnebog(evt uden tekst) kunne være fint med disse flotte prints

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Jeg er også vild med Bee Keeping-bjørnen. Jeg tror, at denne ville gøre sig godt i en børnebog eller på et krus til te (med honning måske). Indtil da må den meget gerne bo i vores køkken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er også vild med honningbjørnen og synes at den ville gøre sig megagodt som mobilcover og/eller shoppingnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Elsker Michelle Carlslunds illustrationer, som også ville gøre sig godt på en mulepose/net/taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Elsker hendes univers og har mange favoritter mellem hendes værker. Af de nye synes jeg “Hey Tiger” er top fin 🙂

  Jeg hepper på smukke mobilcovers med hendes motiver bagpå!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria Lykholt

  Uh sengetøj kunne være rigtig fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er allerede ejer af bjørnen med boa’en som jeg synes er meget fin og som pynter i mit walk-in closet:-)
  Men kunne da godt tænke med noget med leoparder eller geder… Ellers måske dyr i deres ikke-originale farver (her tænker jeg mint med hvide prikker måske?)
  Men ellers skal hun bare blive ved med det hun gør, for e er ret så fine! Og skal vist have købt nogle flere til børneværelset:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg synes også sengetøj med Michelles tryk vil være fint :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Et skærebræt med huse ville være rigtig fint. Så kan det stå og pynte, når det ikke er i brug. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Motiverne kunne være ret seje på en serveringsbakke, magneter til køleskabet eller måske på et strandhåndklæde. Kunne også godt se det fede i at se motiverne som foer i jakker/frakker eller på en regnslag/paraply…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sengetøj, helt klart! Min datter skal i gang med juniordynen inden længe, og jeg ville elske at kunne putte hende i de fine print (vi har i forvejen tigeren på væggen, så den ville matche så fint). Ellers kunne kop/tallerken til børn også være et hit herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sengetøj! Sengetøj ville være fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Ligesom nogle af de andre synes jeg også, at lækkert sengetøj med de skønne prints kunne være helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  På melamintallerkner selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Mow

  Iiiih, hvor kunne sådan et print være fint i vores lille babyværelse 🙂 og hendes print kunne være mega fint på sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det første, der faldt mig ind var, hvor fint hendes smukke prints ville være på sengetøj. Dét kunne jeg godt tænke mig – sådan et betræk med en stor bjørn på eller en masse små tigre ville være rigtig fint <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor: Wedding Edition