It's a girl!

– sidste jul på denne måde

Mon ikke alle er færdige med flæsk, fede sovse, risdesserter og alle de andre ting, der er skønne ved julen – i begrænsede mængder? Jeg er i den grad og maven er også. Og der bliver i øvrigt sparket igennem her på matriklen, i 23+0.

Ugens madplan er lavet efter devisen grønt, groft og uden gris/and.

Næste år – hvis alt går efter planen – bliver første år, hvor julen kommer til at se anderledes ud, end den har gjort  siden jeg var barn. Kæreste (og Lillepigen) skal med til min ende af Provinsen og fejre juleaften. Og vi kan næppe få lov at lave sofa-tricket i 2012. Der er en lille en, der skal passes og passes på og leges med og skiftes og mades. Det bliver spændende at bygge sine egne traditioner i løbet af de kommende år. Måske endda at afholde juleaften.

Og så håber jeg, at alle kan finde ud af og falde ind i de nye roller, der bliver tildelt. Dels selvfølgelig forældrerollerne, men også for mine og Kærestes forældres vedkommende – og ikke mindst Søster. For jul skal helst være rigtig jul for alle – også selvom den bliver anderledes.

Alle de bedste nytårsønsker – sådan lidt på forhånd – fra hjemmet, hvor der atter er internet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's a girl!