4 måneder. Nu med mad.

På den sidste sommerdag…

… kom jeg til at tænke på vintertøj.

For det lader til at “alle” andre har styr på og indkøbt flyverdragter mv. til poderne. Jeg aner ikke, hvilken størrelsen Bean når at blive når det bliver aktuelt med så varmt antræk. Eller om det bliver relevant med støvler også.

Helt ærligt. Kan man ikke vente til vi kommer tættere på? Og beHØver det være jävla dyrt – kan H&M; eller Tøj og Sko ikke også lave weather proof tøj?

Det kan godt være, vi efterhånden har styr på det meste, hvad angår Bean (altså, ift. hendes overlevelse), men sæsonskift er rookie-time, kan jeg godt mærke.

Nåja, forresten er vi startet på babysalmesang. Hit, hit, hit. Ih, hvor var det en fryd at se 8 småbitte børn være tryllebundne af sang og fagter.

8 kommentarer

 • Du bestemmer jo helt selv hvornår I skal kaste jer i lag med at skifte garderoben ud, så vent du bare til du kender størrelse og behov :-)I øvrigt skal du nok ikke satse for meget på Tøj & Sko til vinter. De er jo ved at lukke alle deres buikker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan sagtens vente til senere på sæsonen! Det er kun, hvis du vil have nallerne i sidste nye skrig inden for flyverdragter (hvilket for mit utrænede øje i dén grad ligner sidste års model) og ditto inden for skomode, at du skal være tidligt ude.Min holdning til fodtøj og udetøj er, at det skal være kvalitet – god pasform, åndbart, varmt, nemt at tage af og på, osv. – forudsat, at barnet kan stå og gå altså. Og måske selv være behjælpelig med at tage tøjet af og på. Lad os antage, at det bliver flyverdragtkoldt i november/december stykker og varer indtil februar/marts – så er Bean 7 måneder, når det begynder og 11 måneder, når det slutter. Med mindre hun er voldhurtig til at gå, så tænker jeg, at det meste af hendes udetid kommer til at foregå i en barnevogn? Hvor hun naturligvis også skal være varmt klædt på, men der kan en varm trøje, en fleece og/eller en Voksipose være behjælpelig langt hen ad vejen.Hvad fodtøj angår, så er varme sokker eller sutsko vejen frem, så længe hun ikke går. Evt. et par regntøjsagtige overtræksfutter, hvis hun skal sidde i en sandkasse.Såeh – hvis jeg var dig, så ville jeg spare pengene på vinterantrækket i år. Så kan du jo lægge dem til side og overveje at gå all in på 2013-modellerne i flyverdragter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.tingjegikkevidste.dk – der er ellers meget babytøj til budgetvenlige priser. Øv.Du har selvfølgelig ret med selvbestemmelsen – jeg tænkte bare om der var et memo, jeg ikke havde fået eftersom de fleste med-mødre, jeg kender personligt samt en del her i blogland har skrevet om vinterindkøbene og lader til at der er ved at være sidste udkald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Takker for erfaringens kloge stemme – med på moden behøver vi ikke at være. Jeg er helt enig med dig i at pasform, kvalitet, åndbarhed og varme er vigtigst (ikke prioriteret rækkefølge), men bliver helt sikkert sko-nazi og vælger KUN ting med fodform og tå-beskyttelse. (Børnesandaler – eller endnu værre: klipklappere – med helt blotlagte tæer er accidents waiting to happen)God pointe med fodtøjet. Kæreste mener, at hun går om 2 dage-agtigt, meeeen mon ikke der går lidt længere? Smart med regntøjsagtige overtræksfutter. Sådan nogle har jeg aldrig set – hvor kan de fås? Eller er det et syprojekt i gør-det-selv-stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der ikke også noget med at de helst skal gå-ish, før man skal købe sko? For ellers kan de ikke bedømme hvad for nogen der sidder godt?Nå, og jeg er så sådan en der får et vinterbarn, men regner ikke umiddelbart med at købe decideret vintertøj. Men ok, den skal jo også kun være en lille baby mens det er koldt, så den skal ikke lige ned og sidde i nogen frosne vandpytter eller noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mht regntøjsagtige futter, så har Varanen et par fra Abeko & Co. (tror jeg, de hedder). Og Øglen havde et par fra Minymo, mener jeg. Så ingen gør det sella her 🙂 De hedder vist bare 'overtræksfutter' ude i den virkelige verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Duly noted. Og dejligt med overstået flytning for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pas. Så langt er jeg ikke nået endnu. Din vinterbaby skal ligge lunt og rart i barnevognen, så der er varmt tøj vist fint. (Hey, hvis det er, så syede jeg en kørepose, som Bean aldrig fik brugt (det har været for varmt og nu er hun for stor og livlig) Vil du have den? Den er med hætte, blødt for og fine sommerfugle yderst.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 måneder. Nu med mad.