Nu skal jeg fortælle dig om Jørgen...

VIND SMUK GRAFIK (sidste chance!)

Bloggen bliver simpelthen 2 år gammel i dag, så derfor har du kun til midnat, hvis du skal nå at være med i konkurrencen om smuk, smuk grafik.

Se mere og deltag LIGE HER

… nåja, og så var der egentlig ikke så meget mere på hjerte lige nu end at sende en kæmpe virtuel krammer til alle jer, der har fulgt og følger med derude i blogland. Her i form af Bean og Plys, der har et moment på Søsterlils kollegie, hvor vi mødtes med Mormor, Morfar, Søsterlil og hendes kæreste til lækker, sen frokost i går. (Udover Plys bor der også en rød ladcykel hos Søsterlil, så det var et hit at være Bean på kollegiegangen i går!)

Altså; det er ikke fordi der ikke er noget at vise og fortælle – jeg har bare ikke fået tømt kameraet endnu ovenpå en weekend, der har budt på så meget familietid, vi overhovedet har kunnet klemme ind mellem diverse sygdom (Kæreste) og ømme knæ (mig)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal jeg fortælle dig om Jørgen...