Mr. Bond to the rescue

Udsalgstip – og en sidste chance!

Ja, ja – jeg ved det godt. Det er udsalg ALLE steder lige nu, men jeg synes altså også, at det er værd at klikke forbi strutshop.dk – totalt nepotistisk, I know, men der er gode fund. Både til dig, der er gravid, dig, der ammer og dig, der bare er vild med Ganni og Soft Gallery. Jeg har samlet mine favoritter her, men der er altså meget mere at komme efter.

(Og hey, for at give den fuld skrue på reklame-fronten, så er du også velkommen i butikken på Fælledvej 13 i morgen fra kl. 11. Min søde kollega Mette er i butikken, og jeg sidder omme bagved og siger gerne hej. Der er kø-tilbud med en særligt god pris til den første, der køber en række bestemte styles… Se selv HER)

 photo strutshopdksale_zpse0bcf370.jpg
Ammekjole i gudindestil fra Mamaka //Smuk kjole fra Ganni, som jeg har luret på, lige siden vi fik den i butikken for et par måneder siden // Hvis jeg var gravid var det her klart den kjole, jeg skulle have på til samtlige af de bryllupper, vi skal til i år. Isabella Oliver er SÅ god til ventetøj altså // Soft Gallerys Toucan-kjole fra SS14 er så oplagt til varme sommerdage… // … og t-shirten med aben er tilpas rå til mig. Også fra Soft Gallerys SS14-kollektion // Gannis lette, løse bukser med aloe vera-print er lidt uden for min comfort zone. Men åh, hvor er de pæne (også i grå!)

Hvis ikke det var fordi, at jeg har brugt tiden mens Bean og Kæreste tumlede omkring i plastik-helvede legeland i Fields på at powershoppe (både på nettet og IRL… flot alligevel), så kunne jeg godt selv finde på at proppe et par af Gannis aloe vera-bukser i indkøbskurven. Og måske også en t-shirt eller kjole.

Nåja, og så var der jo også det dér med billetter til Legoland. I morgen finder jeg en vinder, så det er sidste chance for at lege med i dag frem til midnat.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Bond to the rescue