Lister

Countdown

5 dage til flytning
9 dage til termin (vi krydser fingre!)

Timing er en fin ting, hvis vi får det som vi vil og når at flytte og komme bare en lillebitte smule på plads inden Bean er klar til at møde os.

Hvis hun beslutter sig for at denne uge er ugen… så finder vi også ud af det. Men phew, det bliver på en ret anderledes måde end jeg (og vi) havde forestillet os og håbet på.

Gad vide om man nogensinde når at blive helt klar (jojo, flytning skal vi skam nok nå at blive klar til. Indholdet i hele kontoret, en del af soveværelset og en god del af køkkenet er fx i kasser, så det er basic cooking i denne uge) til det, der venter. Til at være nogens forældre.

… talte i øvrigt med Kæreste om min følelse af at være lidt for overbebyrdet og han var enig og ville meget gerne hjælpe med at tage mere initiativ og være mere på. Men fra nu af klinger arbejdsrelaterede aktiviteter også noget af. Eksaminer nærmer sig, så forløb mv. udover almindelig undervisning er alle overståede, og der begynder så småt at forsvinde timer eftersom årgangenes årsnormer er brugt op. Dvs. all in all får Kæreste mere tid – og det er gode nyheder for alle.

2 kommentarer

  • Man kan vist ikke blive meget mere klar, end du/I er – men helt klar, hvem bliver det?Godt, at Kærestes arbejdsbyrde mindskes lidt, så han kan være mere med på hjemmefronten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næ, der er nok ikke nogen, der er helt klar over, hvad de går ind til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lister