At være alene hjemme i påsken

Barsels-countdown og post-påske blues

Påsken synger på allersidste vers. Om lidt kommer min lille familiehjem og i morgen starter hverdagen igen for os alle. For mit vedkommende betyder det også den sidste måned på kontoret, inden jeg takker af og går på barsel. Eller, først ferie og barsel, men det kommer i realiteten an på det samme.

Jeg har med vilje taget en ekstralang barselsperiode inden termin denne gang. Den sidste måned trak virkelig tænder ud sidst, og desuden besluttede E at holde fødselsdag et par uger inden min officielle terminsdato. Derfor, for at være så sikker som man nu kan være på at have tid til at blive helt klar og få ro på, går jeg fra så tidligt, jeg kan. Jeg begynder at føle mig mere tung og træt, og plukkeveerne er også sat ind.

Jeg glæder mig og har en mental nedtælling i gang, men det bliver også en travl sidste måned, for der er stadig en del løse ender at få samlet op og samlet sammen – og vi mangler stadig en barselsvikar, jeg kan overdrage tøjlerne til.

Påsken var en lise. Vi havde alle brug for pausen. Pigerne, Jonas og jeg. Tid til at komme ned i tempo og bare være. Det bliver så meget desto mere en udfordring at komme igang med hverdagen igen efter 10 dage. Det er nok tilfældet for de fleste af os, der har holdt en lang påske… Jeg kunne altid godt bruge en ferie efter ferien til at mentalt blive klar til at arbejde igen.

skaermbillede-2018-04-02-kl-3-33-16-pm

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være alene hjemme i påsken