- sidste jul på denne måde

24. uge – og altså den ægte 23+0

Med Bean, der sparker på livet løs, en stadigt tykkere mave og kun 2 dage tilbage af projektansættelse.

Og faktisk – hvis jeg skal være helt ærlig – så glæder jeg mig til pseudo-barsel fra mandag. Jeg havde altid troet, at jeg var meget mere workaholic og fint ville kunne køre fuld tid samtidig med graviditet helt frem til den obligatoriske måned før termin. Men jeg er helt flad nogle dage og så kan overskuddet ligge på et meget lille sted.

Derfor bliver det dejligt – selvom det betyder at dagpenge frem for reel løn udgør indtægten – at få bedre tid, mere ro og mere overskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- sidste jul på denne måde