Undskyld, gider du lige holde mine poser under øjnene

Hvordan gør man det?

Helt ærligt?

Hvordan får man det hele til at hænge sammen, når man ikke er på barsel?

Jeg har i de sidste to dage været ude af huset fra 8-15.30, og har derfor kun haft morgentimen og ulvetimerne med Bean. Hende og Kæreste hygger sig det meste af dagen, men hun sover ikke meget, og bliver derfor uTROligt pylret og pjevset sidst på dagen. Og putningen de sidste par aftner har været med gråd og tænders gnidsel.

Suk.

Når først Bean er puttet er jeg helt flad, så der bliver hverken blogget, syet eller strikket. Eller noget som helst andet end stenet foran skærmene (hhv. Mac’ens og den flade)

Bliver det lettere og bliver man mindre flad – eller indretter man sig bare på den nye situation?

(Kurset, jeg går på… det er vel ok. Men lidt stenet og lala indtil videre. Satser stærkt på, det vender når vi skal til at lege med photoshop)

4 kommentarer

 • Man bliver mindre flad, OG man finder sig til rette i den nye situation. Men det tager lige lidt tid. Jeg kan tydeligt huske, da jeg stoppede med at være på barsel med Øglen – det var det vildeste skift, og jeg fattede ikke, hvordan man nogensinde kunne få etableret en normal hverdag. Men det lykkedes, og der kom endda et tidspunkt, hvor jeg syntes, det var fantastisk at være af sted hjemmefra og få ladet fagligt op. Men nu havde jeg også et vældig fleksibelt job. Dog ikke lige så fleksibelt som mit nuværende… ;krMen det bliver bedre! Bare det, jeg ville sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan ikke lige se det, men jeg sidder her og nikker helt vildt. For ja, man skal altså lige vænne sig til alt det nye uden for barselsboblen, samtidig med at man jo stadig forholder sig til trivslen på hjemmefronten, inkl. sove-, spise- og eventyrvaner.Men ligesom Øglemor vil jeg også blot sige, at man selvfølgelig hitter ud af den nye hverdag, og at man forhåbentlig også kommer til at sætte pris på de mange nye input, som lige kan give et skud ekstra energi til at klare alt lige fra huslige pligter til pjevsede babyer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good to know. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at modtage guldkorn på guldkorn i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld, gider du lige holde mine poser under øjnene