- den alternative verden

Gråd, gråd og mere gråd

Suk. Jean bruger de fleste af sine vågne timer på at være ked af det, vred, frustreret og ulykkelig i disse dage.

Det er skrækkeligt og hårdt og får en til at tvivle seriøst på sine evner som Mogens forældre. Vi skiftes til at forsøge at bevare optimismen og overskuddet og siger til hinanden at de fleste børn med maveproblemer og børn i det hele taget bliver meget nemmere og gladere efter de første 3 måneder. Og at vi i så fald er mere end halvvejs i mål.

Kæreste er oven i købet syg og skal også passes lidt på. Så lige nu er det ren overlevelse og jeg hænger fast med næb og kløer for ikke at ryge ind i noget med at ‘det bliver aldrig bedre’

3 måneder og hyggeligere tid med baby? Hvad siger jeres erfaringer?

1 kommentar

  • Hyggeligt, men hårdt arbejde med sådan en lille størrelse. Ved 3-4 måneder alderen starter de med at kunne underholde sig selv, hvis man hænger lidt legetøj op. Godt nok for kort tid, men det er jo luksus. Kan godt huske den der med at passe barn OG mand 😉 Ellers skal det bare gå efter babys rytme, det er det letteste når de er helt små. 'Animo' som man siger på spansk, 'hold dig ved godt mod' kan det vel oversættes til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- den alternative verden