• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Dagen før dagen

Tillykke lille E – to år i dag

Ikke så mange ord i dag. Bare billeder og minder, der er igang med at lagre sig efter en rar og kærlighedsfyldt 2 års fødselsdag. Min yngste datter har elsket det hele. Hun har nydt sangene, flagene, opmærksomheden. Leget med gaver og krammet nogle af sine allerbedste mennesker. Spist kage, sovs og kartofler i rå mængder. Gået omkuld – mættet af dagens indtryk.

Nu sidder vi voksne tilbage i stuen. Taknemmelige. Over at have lille E i vores liv. Over at hun valgte netop os dengang hun blev til. For at lære hende at kende, for at blive lukket ind i hendes verden og modtage de blødeste kram, jeg har modtaget. For hendes hengivenhed over for sin søster. For at vi kan kalde os hendes forældre – hendes hjem.

To år med Lillesøster. To år som en familie på fire. Det har været overvældende, fantastisk, berigende, benhårdt og udfordrende. Jeg ville aldrig, aldrig være en eneste dag foruden.

Tillykke, min elskede, lille pige. Tak for dig.

dsc_0317

dsc_0288

dsc_0253

dsc_0291

dsc_0300

dsc_0315
dsc_0367^^ Den dejligste, nybagte to-årige, jeg kender. I måske den sødeste dragt nogensinde – både lille E og vi er helt forelskede i den smukke, retroinspirerede romper fra franske Marsou. Den gule cardigan er fra KidsCase (på udsalg) og tulleskoene er fra Angulus (lignende på udsalg her)

2 kommentarer

  • Anja

    Stort tillykke med hende og så må jeg lige høre hvor de super fine skumfiduser er fra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen