VIND SMUK GRAFIK (sidste chance!)

Tillykke til Østfronten – og en grafisk vinder

2 år.

Så længe har Østfronten eksisteret her i blogland.

Den har udviklet sig fra min anonyme, lille dagbog til en uhåndgribelig Bean, der voksede i mit liv, til at blive ‘offentlig’ med en vældigt håndgribelig Bean.

Den har givet nye bekendte og venskaber – og den dialog, som jeg er så fantastisk glad og taknemmelig for. Kommentarer og indspark, der har givet stof til eftertanke, virtuelle krammere og gode råd.

Det er et kig ind til vores lille verden, til en helt almindelig familie – og selvom det bestemt er gennem et filter, så bestræber jeg mig altid på at der skal være plads til både det skønne og det grimme.

For alt er jo ikke lutter idyl, selvom der er meget at være glad og ligefrem lykkelig over, og jeg vil helst ikke være en del af et glansbillede og en myte om den evigt speltbagende, konstant tilfredse yummy-mummy med stramt maveskind, lækkert hår og smukke, velopdragne børn.

Det er en balancegang og en (god) udfordring.

Så. Tusind tak til jer, der følger med.

Nysgerrige Bean i et forsøg på at komme ud af hoveddøren og ud i verden

… nåja. Og stort tillykke til Cand.mor. 🙂 Der kommer fin, fin grafik hjem til dig.

6 kommentarer

 • Tusinde tak, den glæder jeg mig meget til at få! Og endnu mere tak for din blog – er super ærgerlig over, at vi bor så hulens langt fra hinanden (og at jeg ikke oftere skal arbejde i Kbh.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er mere eller mindre i hver sin ende af landet. Men råb lige op, når du rammer hovedstaden. Selv tak 🙂 Dejligt, du læser med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Tillykke :)Er så glad for at jeg har fundet Østfronten og dejligt endda at have mødt kvinden bag i virkeligheden. Som Marina skriver: ærgeligt at vi bor så langt fra hinanden. Tak for en helt igennem skøn blog!/Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Lou. Jeg synes jo stadig, det er fantastisk, der er er nogen, der læser med 🙂 Og ja – det er ærgerligt, at der er så langt mellem vores landsdele.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND SMUK GRAFIK (sidste chance!)